anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine credeti ca va fi norocosul expert al saptamanii ce vine? Pentru ca numai de noroc cred ca poate fi vorba, cred ca am prins mecanismul: se iau 200 de utilizatori, li se scriu numele pe foi, se baga intr-o caciula sau, hai sa zic, urna, de acolo extragandu-se biletul castigator. Ca la loto. Deci, pe cine mizati?

16 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Tu vei fi norocosul chenarului portocaliu, ai vreo pretentie la culoare? Daca ai, sa ne spui culoarea si te vom picta imediat, dupa ce vei deveni expertbig grin

| AndutzaAndu a răspuns:

GenOm, deci dacă tu ajungi următorul expert, înseamnă că Raluca noastră începe s-o ia pe 7 cărări?laughingChiar mai multe...

| Elena1234456 a răspuns:

@Elianna, multumesc :X!
Eu as nominaliza-o pe ursulika.

| Roby67 a răspuns:

Tu sti de ce eu castig in fiecare saptamana 10€ la LOTO?
Pentru ca nu joc.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Eu as dori sa fie ori @onutzu, ori @Sol! Dar...nu se stie! L-as fi nominalizat aici si pe @Flav dar stiu ca a refuzat "titlul" deja!

nony
| nony a răspuns:

Sa nu te miri daca te extrage ca pe iepuras laughing Poate chiar tu esti ¨norocosul ¨ posesor al celui mai ravnit titlu dupa : Premiul Nobel si Oscar.

nony
| nony a răspuns:

@GenOm
Faptul ca eu am fost declarat expert a fost o mutatie daunatoare site-ului. Faptul ca noi suntem pe site este un semn al distrugerii incete dar iminente.
Ralucaaaaa ( organ de reproducere! ) rugaminte : Fá-l pe @GenOm, expert! rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Roberta00 a răspuns:

Daca as avea eu fundele tale atunci as mai zice ceva!puppy dog eyes

| 16.laura.16 a răspuns:

Te inseli...Nu se iau 200 de utilizatori, ultimul expert avea undeva la 300 rangul!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

16.laura.16, am spus 200, nu primii 200. Ca, din primii 100, cam 70 sunt experti si 60 dintre ei nici nu mai intra pe site.hee hee
Nony, daca ajung eu expert, e semn de duca al siteului.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu stiu, eu am clientii... pardon! expertii mei preferati. De-aia tac, vrei sa primesc stupid?
Ideea cu caciula e buna, e clar ca dadaismul sta la baza alegerilor acestora inspirate!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nony, nicio sansa, omule, mai ales de cand am pus-o la treaba, la postarea mea in legatura cu robotu'.laughing
cristinoootza, fa o petitie catre Raluca, la contact, prin care-i ceri sa transfere fundele mele catre tine. Ii spui ca mi-am dat acordul.hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Onutzu forever!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tipule, am 2 variante in legatura cu raspunsul tau:
1. Ai citit intrebarea pe diagonala;
2. Ai incercat sa faci o gluma, dar a iesit un fas de prost gust.
Te-am punctat oricum cu Amuzant, ca sa nu zici ca ai ras singur.winking