Ai aflat tu, cu antenutele tale, ca Mosu are cont pe TPU? N-o sa vrea sa-ti raspunda, insa poti sa-i scrii ce doresti ca aici va citi mai repede decat daca ii trimiti scrisoare in Finlanda!
Un om... cu barba albă de 1 metru juma', ditamai burdihanu, îmbrăcat tot în roşu care aduce cadouri copiilor părinţilor... păcat că nu există în realitate
... Acum câţiva ani am aflat că nu există
.
Taticul tau, al vecinului sau al colegului de clasa. De la o varsta trebuie sa te multumesti sa-ti fii propriul mos pentru ca nimeni nu se va mai oferi
Ho Ho Ho! oare cine este Mos Craciunul aici?
Ce vrei copilul meu sa primesti in acest an?
Mos Craciun, este fratele mai mare a lui Mos Nicolae, acest mos craciun care iti aduce intotdeauna daruri mai mari decat fratele lui mai mic, mos craciun iti duce un trenulet, pe cand mos nicolae iti duce o amarata de ciocolata pe care o puteai obtine daca plangeai putin, dar un trenulet nu il poti obtine asa usor. Mos craciun chiar daca iti duce un trenulet mai urat (totusi e un trenulet), te bucuri de el, nu ca si fratele lui care iti duce un c**at de ciocolata. Oricum norocul lui mos nicolae este ca acesta vine inaintea lui mos craciun, va imaginati ce s-ar intampla daca ar veni dupa mos craciun: ai sta si te-ai juca cu trenuletul si nu ai baga in seama ciocolata "ma c*c pe ciocolata ta, uite ce trenulet frumos am!"
:d
LisaJulie întreabă: