Banc home made:
Abia aștept să îmbătranesc să nu mi se mai scoale, să mă pot dedica în totalitate băuturii.
Bah, imi bag **** crezui ca nu se mai incarca si statui o juma de ora sa vad daca se incarca si cand colo, era incarcat ![]()
Nu-ti mai zic niciun banc in **** mea!
Aha. Eu nu vroiam să îţi spun un banc, dar rămân să îţi zic:
-Domnu' profesor, mie mi-a făcut mama haine nouă
-E, mă-ta!? Că doar nu era să-ţi le fac eu.
Cum să ţi un hamster prost 20 de pisici secunde ocupat câine.
Acum citeşte din nou, fără animale.
-Cum te cheamă, bă?
-Ca pe tata
-Şi pe tac-tu cum îl cheamă?
-Ca pe mine.
-De unde eşti?
-De pe-aci
Enjoy!
Tocmai ma pregateam sa te injur pentru ca am crezut ca esti unu care vrea bancuri...
Si la un moment dat am citit : "Daca vroiai sa imi zici un banc... poti sa te cari de aici"
Vroiam să îţi zic că există un super extra giga site cu un nume super extra giga dublu nume, care este super extra giga mega populat pă numele lui super extra giga mega dublu triplu nume, Google.
Portocală!
Acum poți să râzi de mori,să te te piși, să te caci, să te arunci de la etajul 4 și să te lovești cu mufa de balconul lui ionel de la 2 și să cazi ca în metrics.
Era sa-ti zic vreo doua, da` mi-e frica de Ciac Noris XD
Orez cu Nuci si Miere.Acum poti sa razi de mori,te pisi, sa te ca*i, sa te arunci de la etaju 4 si te lovesti cu mufa de balconu' lui ionel de la 2 si sa cazi ca in metrics.
*mega super extra giga banc*
acum poti sa razi de mori,te pisi, te caci, te arunci de la etaju 4, te lovesti cu mufa de balconu' lui ionel de la 2 si sa cazi ca in metrics
Hai măă! Credeam că eşti vreun calcă brânză de-ăla care chiar vrea bancuri, şi tocmai îmi pregătisem înjurăturile![]()
Why you hate me?
LisaJulie întreabă: