Nu stiu ce e aia fundita sau vot (sunt noob aici), dar uite bancul meu preferat (daca nu-ti plac bancurile seci, n-are rost sa citesti): doua vaci epileptice crosetau un meci de baschet pe ciment. La un moment dat una dintre ele se inteapa in acul cu care tricota. Nervoasa ca a calcat a 4-a oara in balta, se duce sa-si ia o doza de spanac din frigider. Deschide aragazul si, ce sa vezi? In dulap, un stol de iepuri. Intreaba un hipopotam din stol: "auzi ma ursule, cat e ceasul?". Elefantul baga mana in buzunarul de la sosete, scoate termometrul, se freaca la nas sa vada mai bine si zice: 3-3 pentru Dinamo. Morala 1: nu da cu sifonierul in caine, ca nu e bicicleta ta. Morala 2: Iaurtul nu are pedale.
Http://www.youtube.com/watch?v=9xH0xorgUoI
Nici acum nu ţi-am stârnit pofta de râs?! Las' că vezi tu, bezea mentolată!
*îşi cumpără un marker părmanent şi să scrie cu el pe faţă*
Am auzit eu ceva? Am vazut cumva ceva? Ăla era un râset? Ăla e un surâs?
http://jmansblog.files.wordpress.com/2011/02/smile.jpg
Se naste un vultur cu p.la mare. Din cauza dimensiunii n-a putut zbura toata viata. Suparat, amagit, necajit, se hotaraste sa-si curme viata. Se suie pe cel mai inalt zgarie nori gata s-o comita. In cadere libera alt vultur il intreaba...Ce faci vulture unde te duci? Raspuns: Unde vrea p.la mea...
LisaJulie întreabă: