| PrajituricaCuBomboneleColorate a întrebat:

Cine ma sperie si pe mine?happy
doar povestihappysa nu cumva sa imi dati siteuri ca mama doarme si mie mi s-a stricat sonorul...si nu pot sa ii dau incethappy

Răspuns Câştigător
| CiocolataCuAlune a răspuns:

Deci,iarasi povesti spuse de altii pe care ti le voi impartasi
P.S.:nu le-am trait eu pe pielea mea(si nici nu vreau)

ceva foart real

eram la ziua unui prieten si cum bausem si eram foarte distratzi cu toti
Ne-am decis sa ne uitam pe o gaura de la zidul cimitirului(fata in fata cu curta
lui era un cimitir) si ne uitam noi acolo si vedem un om cu o jacheta
verde si niste pantaloni negri care se plimba pe acolo si era foarte ciufulit
Se uita si Alex(sarbatoritul) si il vede ca se aseaza pe un mormant si sta acolo
si ma uit si eu si il vad Raluka prietena mea cea mai buna se uita si nu vede nimic
ci surpriza nu mai era nimeni
P.s cand ne-am uitat la el nu ne-a observat si nici nu avea cum pentru ca
isi tzinea capul in palme si parca plangea
a doua zi(pentru ca dormisem acolo) am fost in cimitir sa vedem ce fusese cu toata sarada
aia si vedem pe mormantul unde se asezase "greeny" asa ii spoonea
raluka pentru ca ea nu credea nimic si am vazut pe poza de la mormant
un om imbrakat ca cel de seara si exact la fel si pe el scrii "nu te vom uita iordan"
hmmm cam scarry daca stai sa te gandesti pentru ca exact cu un an inainte murise

1 ianuarie 2006 ziua colegei mele.ne adunam o mare de oameni ne urcam in masina
si ne indreptam spre satul in care locuieste undeva seara pe la 7 si ceva.intuneric bezna pentru
luna ianuarie! ajungem la ea acasa, flori cadouri, manacare, bautura! minunat!
dupa ce discutam, dupa ce dansam.ne uitam la niste filme horror.pa la 2 a.m zic eu
sa mergem in cimitir, care e curajosul?tongue baieitii( culmea) au zis ca e mai bine sa stam
acasa ca cimitirul nu e un loc tocmai sigur! noi (fetele)nu am vrut sa ascultam si i-am convins sa vina si ei.
ne-am urcat in masina ingramaditi si ne-am oprit in cimitir.intram.glume, rasete,
pana cand am vazut ceva dubios in fata mea la vreo 50 de m! m-am oprit m-am indepartat de grup si m-am
dus intr-acolo! era un cavou impunator, mare si cu multe coroane de flori...se vedea ca e
mort de putin timp omul acela. oricum deasupra cavoului era cineva aplecat, cu picioarele stranse si
susotea niste cuvinte ciudate mi se parea a fi in latina! nu stiu ce m-a detrminat sa ma apropii si vad aceea
persoana imbracata subtire si toata in negru. avea o voce groasa de parca ar fi prelucrata!
hmmm...ma apropii si mai mult si am incercat sa vb cu ea" va simtiti bine?"
am intrebat,s-a intors brusc, si arata ca un monstru, ochii mari si pareau iritati
mai mult decat rosii, o gramada de vase de sange parca gata sa pocneasca'imi trage o uitatura urata rau si zice
"anatastnusue"am inlemnit! pe moment habar nu am avut ce mi-a zis dar cand am vazut ca vine la mine
m-am pierdut cu totul si am cazut in genunchi si am tipat cat am putut eu de tare!
prietenii mei ma cautau in timpul astasi m-au strigat(insa eu nu am auzit nimic)
cand au venit ei, si au venit repede, m-au gasit pe jos, palida, ma simteam ca si cum cineva
s-ar fi hranit cu vlaga mea tremuram si nu am zis decat "anatastnusue" prietenii mei
nu au inteles si m-au luat imediat din cimitir si am plecat acasa acolo m-au intrebat ce
inseamna acel cuvant.si am zis ca nu am nici cea mai mica idee...
cateva ore mai tarziu adica dimineata, am scris cuvantul pe o foaie...
ce insemna m-a cutremurat" eu sunt satana" (anatastnusue e scris invers fata de eusuntsatana)

3 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Nimeni nu te sperie.
Ia si tu si uita-te la un film horror daca chiar vrei sa te sperii nu mai umple T/A cu intrebari inutile.

| CiocolataCuAlune a răspuns:

Povestile aste le-am auzit de la niste prietene:
Daca cititi aceasta poveste s-ar putea sa vi se para SF dai reala, chiar mie mi santamplat...deci,eu si cu o prietena am devenit brusc interesate de magie. fara vreun motiv anume, pur si simplu dintrodata.Am inceput sa studiem si sa citim,ne interesa in mod special
magia neagra,necromantia si demonologia(adica cele care se ocupa cu invocarea mortilor si a demonilor).Ne descurcam destul de binisor si neam zis ca am vrea sa incercam ceva nou,si ce nea venit noua in minte, sal invocam pe Lucifer, unul dintre cei mai periculosi de-
moni care au existat vreodata.Am reusit cu brio sal invocam, dar povestea incepea sa ia o intorsatura mai putin placuta cand demonul a inceput sa tot incerce sa se razbune pe noi(inca n-am gasit motivu).
Intro dimineata ma pregateam sa plec deacasa ca sa ma intalnesc cu prietena mea.Am intrat in hol, langa oglinda.Tocmai vroiam sa ies din casa cand am simtit deodata doua maini reci si foarte puternice cum ma strangeau din spate, de gat.Cred ca nu-i nevoie sa
mentionez cat de tare m-am speriat, mai ales ca mainile strangeau tot mai tare pana cand incepeam sa raman fara aer. Fara sa vreau am miscat ochii spre iglinda.Ma vedeam,e adevarat, dar se presupunea ca in spatele meu ar fi trebuit sa fie cineva care ma strangea de
gat, nu? Ei bine in spatele meu nu era absolut nimeni.Pentru ca eram obisnuita cu chestii din astea mai "dark" mi-am dat seama din prima ce se intampla si ce era in spatele meu.Ma strans de gat tot mai tare pana cand s-a oprit brusc, tocmai cand credeam ca mi-a sunat ceasul.
Am cazut pe jos si atunci o intrat in casa prietena mea care ma asteptase prea mult si a venit sa vada ce sa intamplat.Cand o intrat in casa so socat.Din gura imi picura sange.Am stiut amandoua ce se intampla.Treaba era grava, dar nu sa mai intamplat nimic o vreme
destul de indelungata.Nu mai banuiam nimic,credeam ca totul se sfarsise, pacat ca m-am inselat.
Stateam intr-o seara in fata oglinzii, prietena mea ramasese peste noapte la mine.Ma periam si am putut sa vad, deodata, clar cum imaginea mea din oglinda slabea si pierdea din culoare.Mam speriat,am crezut ca halucinez, totusi tot ce era in oglinda, in jurul meu se
vedea perfect.Am intrebato pe prietena mea daca observa ceva ciudat la imaginea mea din oglinda si am fost surprinsa cand am vazut-o uitandu-se socata.Mam intors nedumerita spre oglinda.Nam putut sa-mi stapanesc un tipat de groaza cand am observat ca imaginea mea
nu aparea absolut deloc in oglinda desi eu stateam exact in fata.In fine, am inceput sa ma cam obisnuiesc sa dorm in camera cu demonii.
Acum o saptamana am fost singura acasa m-am pus la calculator ca sa mai vorbesc cu prietenii.cand simt din spate cum cineva/ceva se apropie de mine.Mam intors si n-am vazut nimic.In schimb am auzit o voce groasa si foarte puternica strigand la mine: "Adri nu
mai fugi, n-ai cum sa scapi, stii ce te asteapta!"

Este o poveste auzita, nu stiu daca e adevarata, dar e foarte spooky. Un barbat ce locuia intr-o vila, intr-o seara, vede la poarta sa o femeie. Era draguta, imbracata intr-o rochie crem, frumoasa, iar lui i-a placut. A intrat in vorba cu ea, s-au inteles super bine, si au hotarat sa se mai intalneasca a doua zi, in acelasi loc, la aceeasi ora. S-au intalnit, au stat de vorba tot la poarta, pentru ca ea nu dorea sa fie vazuta in localuri publice, el a aflat totul despre ea, adresa, tot. La despartire, femeii ii da sangele pe nas, iar el scoate o batista si i-o da sa se sterga. Femeia pleaca cu batista, promitand ca va veni si in ziua urmatoare. Insa aceasta n-a mai aparut. El este foarte dezamagit, insa incerca sa uite Dupa cateva luni, nemaiputand indura dorul, se hotaraste s-o caute. Ajunge la adresa data de ea si afla, uimit, ca frumoasa doamna cu care a conversat era maritata si MOARTA de opt ani. Nu-i vine a crede, si insista sa mearga la mormantul acestea, sa se convinga. Vaduvul este de acord, ba chiar sugereaza sa deshumeze corpul femeii, ca sa nu mai existe nici un dubiu.La cimitir ajung destul de tarziu si dezgroapa sicriul. Cand au deschis capacul au vazut ca femeia era intoarsa cu capul in jos, imbracata cu aceeasi rochie crem cu care a vazut-o barbatul dar si cel mai sinistru tinea strans in mana batista plina de sange pe care acesta i-a dat-o. Nu se stie motivul aceste intamplari, insa e extrem de spooky, nu credeti?

La varsta de 6 ani am avut un accident...m-a lovit puternic o masina, insa eu, desi eram sub masina iar soferul ma credea moarta, n-am patit nimic(am avut martori)
2. Nu-mi amintesc varsta dar intr-o zi, am fost cu o fosta buna prietena a mea la niste nuci din apropierea casei (erau si sunt si acum 3 nuci)am fost acolo cu ea ca sa ne jucam (pentru ca e acolo si un mic parculet)la un moment dat, prietena mea ma intreaba cam cand as crede eu ca mi-ar muri parintii si i-am spus:,, Tata vreau sa moara pe la 50 sau 51 de ani, iar mama pe la 48 de ani sau nu stiu, pentru ca pe mama o iubesc mult si vreau sa mai ramana in viata' ei bine, asa a fost tatal meu a murit la 51 de ani iar mama era sa moara la 48 de ani, dar a scapat
3. O alta data, am fost cu un bun prieten la tara la o inmormantare cand m-am uitat in poza celui care murise (nu-l cunosteam), i-am povestit prietenului meu cum a murit si cum arata prietena lui (celui decedat)(am avut martori)
4. In tren, in timpul mersului, am facut sa stea tigara in picioare fara sa cada(am avut martori)
5. Acum sapte ani, eu si mama am fugit din casa (am stat la fratele meu 2 saptamani) din cauza ca, in casa se petreceau lucruri stranii se misca lustra aiurea, aveam un bar in sufragerie...la un moment dat a luat-o razna si ne-a taiat covorul, mobila se misca, trosnea, am fost dezvelita in timp ce dormeam, etc nimeni nu ma credea insa am fost o perioada plecata din tara (ca si acum), si vecina mea (pe atunci) a stat cu o fosta chiriasa singure in casa si atata le-a trebuit pentru ca in timp ce ele 2 vorbeau de ale lor, a inceput sa trosneasca mobila cu putere si sa se deschida o usa.bine-nteles ca au luat-o amandoua la fuga
Si fostii vecini de-acolo stiu de asta acum casa e vanduta.
Dupa plecarea mea de acum din tara, mama tocmai m-a anuntat ca in casa noua au inceput niste ciudatenii asemanatoare ca cele pe care le-am avut in casa veche iar eu, aici (unde sunt plecata), am inceput sa am niste premonitii de exemplu am prevazut accidentul de masina pe care tocmai l-am avut impreuna cu sotul meu care nu credea in astea bine, el nu crede nici in magie.
As mai avea multe de povestit dar cred ca astea sunt de ajuns...

Daca mai vrei povesti, spune-mi

| andrada a răspuns:

Povestea asta am auzit-o de la un prieten.Nu stiu cat este de adevarata.
Se facea ca intr-o zi Mihai, un elev rebel mergea spre casa.Pentru a se da mare in fata prietenilor sai, cumpara o papusa din colectia Mary de la magazinul de jucari careia ii dadu foc la ochi cu o bricheta.Seara viitoare Mihai ramase singur acasa, intrebandu-se de ce au intirziat parintii lui 5 ore.Atunci suna telefonul. Mihai raspunse.O voce ca de copil ii spuse'Buna,sunt Mary, sunt in fata mallului, hai sa ne jucam!'. Mihai inchise speriat telefonul dar acesta iar suna.Atunci luminile se arsera. Mihai raspunse.Era aceeasi voce de copil care spuse'Buna,sunt Mary, sunt in fata supermarketului, hai sa ne jucam. Mihai ingheta si cu vocea intretaiata.Era aceeasi Mary.Ea zise'Buna,tot eu sunt,sunt in fata casei tale, hai sa ne jucam'. Mihai se uita in jur.Dar vocea lui Mary era tot mai rasunatoare si spunea'Eu am fost baba oarba, acum e randul tau!'
Si nimeni nu l-a mai vazut pe Mihai vreodata.
Stiu mai multe povesti dar sunt lungi