| MissDelevingne a întrebat:

Cine nu este fan justin biberon si isi exprima dezaprobarea printr-o compunere de max. 10 randuri cu haz primeste FUNDA+vot.
laughing

Răspuns Câştigător
| giuly a răspuns:

Frate, dacă şi pe TPU trebuie' să fac compuneri, îmi iau câmpii!

9 răspunsuri:
| ȘtefiȘtef a răspuns:

Justin Bieber e un proooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooost.

| RockaruL a răspuns:

Sa ii fac o descriere:
Prost
Mai prost decat prost
Gay
Mai mult decat gay
Ratat
Mai mult decat ratat
Virgin
Mai mult de virgin
Idiot
Mai mult de idiot
Copil facut pentru alocatie
Mai mult de atat
Misterios de bouu
Super misterios de bouuulaughing

| LumeaÎnTreiDe a răspuns:

Vezi ce te injura gogu laughing

| Mişaaa a răspuns:

Giastin
bibăr
este
cel
mai
mai
mai
mai
mai
gay?!?!?! oh go on

Răspuns utilizator avertizat
| AddictedToMDMA a răspuns:

Justin Gayber e poponar. 10 randuri intr-unul singur!

| Forevăr a răspuns:

Jb-bj tot una. Un gay.

| problems a răspuns:

Hmm.Ce sa zic despre Justin Biber...E un pitic cu succes doar ca ai lui l-au putut baga in showbiz.Eu zic ca ar trebui sa se lase si sa se duca sa se f*** cu selena gomez.Eu si colegii mei zicem ca daca justin ar vrea sa sara de pe un bloc multe fete ar tipa sa nu faca asta dar noi am lua un scaun si niste floriele si am zice :,, Dai drumu"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi-as exprima dezaprobarea fata de cei care il detesta pe copilul ala, dar isi ocupa tot timpul vorbind despre el, facandu-i reclama si in acest fel. Dar eu n-am timp nici pentru asta.