Tari? Adică, Kazi, Mufla, Bastet, Mișa, Clannad, Epurică, AikkoxD, Apache, Loome, Giuly, Cretaker, Comeandtellmesomething, mhn24,
ImYourFuckingNightmare, NoChanceForUs, Bogdanux, LoL, ɔɐıɔ, Gogu (cu Gogulina lui)?
Nu știți voi prea multe.
Am apucat vremea lor, dar cred ca vorbea de cei activi zilnic.
Ăia numai "tari" nu sunt.
)
Astia au fost cei mai amuzanti, pacat ca nu mai intra.
Băă, sunt și eu acolo!
Unde ești tu?
în lista lu groparu cu cei mai tari. la sfârșit
Dintre toţi ăia, cred că au rămas maxim 5.
*îşi face bagajele*
Mie imi lipseste Kazimir.
.
Ca raspuns la a doua intrebare:
Musique, McNigel si iHateStrike; dar sa nu ii uitam nici pe fanii mei de la care am primit nenumarate mesaje si cereri de prietenii: Chaяtreux,
PasolAlexa,
alexclaudiu2003,
XBrunetteX,
ILoveTacos(fosta sotie, Rapsodia),
Pink0bsession,BigHoss si sa nu uitam de Qubba.
Corect. Sunt cea mai mare fana si gropar ucenic, sa traiti!
Familia mea este mândră de mine pentru că numele meu este acolo. Și eu sunt mândru.
Furati-as lopata
Cum pot deveni ucenicul tau? Vreau doar sa lucrez ca un muritor de rand la umilul tau cimitir.Am auzit ca gropile pe care le sapi sunt confortabile.Se poate sa invat de la tine? Aduc si lopata. Vreau sa invat de la cel mai bun.
Lingusitorule!/Lingusitoare-o!
Macar sunt sincera.Imi plac gropile.Si lopetile.
Te las, muritorule de rand, sa lucrezi in cimitirul meu si sa inveti sa sapi gropi de la insusi maestrul de mine pentru un salariu mizer de 50000 de euro pe luna + cazare si 3 mese zilnice si loc de veci rezervat, caci sunt Trilionar.(nu conteaza ce zice Rapsodia)
Jeloasa?
In acest caz ar trebui sa imi vezi cazmaua si sa incepi sa o lustruiesti zilnic.
Da. ca sap mai bine ca ea. s' de la tara.
Mmmm...s-a facut.Sa ma dai cu roaba.Te dau si eu dupa.
Daca esti de la tara, esti si mai salbatica in "camera groparasului"? Ai fi in stare sa legi un gropar cinstit de pat?
Nu-l asculta, nu e trilionar.
-Rapsodia.
Cine te-a ranit de nu crezi in oameni?
sunt civilizata. doar excitatele peste masura leaga de pat un gropar. eu sunt zombie.
Cred in oameni, nu cred in Vasile.E un gropar prea vesel.Si stiu ca nu e trilionar, pentru ca o jumatate din banii lui mi-au revenit mie la despartire.
da. pacat. ii inlocuiesc eu
)
Bafta...
As venu eu, da roaba e la Vasile(Cel mai vesel gropar, fost sot), impreuna cu banii mei si contractul in care scrie ca 75% din cimitir e al meu dupa moartea lui.
Ne dam cu roaba daca ma lasa sefu' GroparulVesel. Am vazut ca vine si el, deci ma ia si pe mine ![]()
Să vă luați și lopețile!
Lasa lopetile...am eu destule ca trecem si pe la mine sa iti arat locu' de dat cu capu' de cosciuge pana ii trezim pe morti.
Si eu vin, da' aduc si mortu', ca se sperie daca-l las singur acasa.
LisaJulie întreabă: