A da.acum întrebarea : voi ati observat ca acum ca a revenit. sunt vreo 5 intrebari legate de ea pe t/a in ultimele 3 ore?
ca primeste 30 de raspunsuri la intrebari.in loc sa ii fie raportate?
ca toata lumea se plange de ea...dar sunt useri care ii urmaresc intrebarile si ard de nerabdare sa o injure *deci sa ii faca jocul *?
...am mai zis si o repet, normal ca nu o sa plece daca ii faceti jocul si o bagati in seama
Dar nu ai cu cine sa te certi ...TPU,si t/a in special este format din pustani de 10-12 ani!
si cu toate ca sunt si exceptii ...aceste exceptii se raresc pe zi ce trece
Vreti sa scapati de ea? faceti voi ceva, si nu mai asteptati la admini!
Nu o mai bagati excesiv in seama ...nu ii mai raspundeti la intrebari in loc sa i le raportati.nu mai luati personal tot ce zice...e un troll pana la urma!
Si realizati ca prin intrebari de genul asta in care o bagati in seama ...nu faceti altceva decat sa ii faceti jocul, si astfel nu o sa plece niciodata
peace
Păi să ştii că ai foarte mare dreptate,dar chestia e că eu am încercat să o raportez, dar Stela nu mi-a răspuns încă. poate nu vrea să o raporteze, eu ştiu ce vrei şi Stela? Cât despre acei copii.da' barem ăştia de la 11-12 în sus mai sunt cât de cât normal...eu am 14 jumătate şi poate sunt eu mai mică,dar măcar îmi văd de treaba mea, nu îmi fac un cont pe care să povestesc cât de înnebunită sunt după nu ştiu cine şi nu ştiu ce, so...
Ea este un troll ...Nu e neaparat tampita la cap, pur si simplu face misto de voi, si voi nu realizati!
sunt sigur ca mai are un cont in care e normala. poate chiar sta pe t/a!
2 ) o sa o raporteze la un moment dat...dar la ce bun atat timp cat isi poate face alt cont, dat fiind faptul ca TPU nu are ban pe ip?
Eu si lol de ex i-am raportat celalalte 3 conturi.dar isi face mereu altul,deci nu e o solutie!
mai simplu cand ii vedeti o intrebare o raportati, ea se sterge.si la un moment dat se plictiseste!
dar la ce bun, atat timp cat voi ii dati apa la moara?
Eu m-am prins.că nu e nimeni suficient de tâmpit.Bine,mai sunt cazuri, dar ea face pe "fetiţa retardată care nu ştie nici să scrie" dar unii nu s-au prins şi probabil de aia toţi stau şi spun "stai să mai intru pe la întrebările ăleia că poate a mai pus vreo întrebare amuzantă şi vreau s-o înjur" sau ceva gen
True.
Dar mai sunt unii tâmpiţi care o bagă în seamă şi nu te ascultă să nu o băgăm în seamă.*mă simt*
Aşa că degeaba, iar aşteptăm enşpe mii de luni până îşi face alt cont şi iar ne plângem de ea.
O fi troll dar uneori mă întreb de ce există atâţia proşti pe lume =D
Ar fi chiar bine dacă toţi ţi-ar vedea comentariul anterior şi nu ar mai băga-o în seamă.
Şi tare m-aş bucura dacă l-ar vedea mai mulţi (comentariul)
Dar,nu sunt şanse.
Coom p0tzi fi @sh@ n3$imtzi7 $ah jign3sh7i bi@7@ f@7ah kr3 73 ioob3sh73 @sh@ mool7? Noo îtzi 3 rooshin3?
*copil retardat mode off*
Deci, Apaşel...ce costum de ginerică vrei? Să fie din aur şi să ai deja bani în buzunarul de la piept sau?
Decat ginerica as vrea sa fiu groparul care ii arunca pamant pe fata...
Am scris gropar nu ginerică!
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Jumatate de ora m-am chinuit sa citesc ceea ce ai scris aici
Normal...mi-e mi-a luat o oră s-o scriu.
Eu stiam ca ReginaTPU e fetita aia retardata care a fost obsedata de apache o vreme.BiancaFetita parca.
Păi da, dar mai întâi a fost BiancaFetita apoi FunnyLoverJustinBieber şi acum să făcu' şi regină, mă._.
Aaaaa,tot ea bantuie t/a?
oricum, o vor suspenda, si isi va mai face 100 de conturi.
Și chiar este regină, bad for you.
VOI o faceți, cei care-i acordați atâta atenție.
LisaJulie întreabă: