| totElodia a întrebat:

Creataker e celebru >:.

TPU the movie

În data de 3 octombrie 2010, utilizatorul Cretaker a postat un comic ce ironiza utilizatorii site-ului care nu respectau regulile. Întrebarea prin care a fost postat comicul "Oh, dacă TPU ar fi fost un film?", a dus către botezul acestuia in "TPU the movie". Comicul a avut 5 părți (postate prin întrebari) și a primit critici favorabile.

18 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Da,ştiu.

| uǝʞɔıp a răspuns:

Asa...si?

| 3rdWW a răspuns:

Esti nebun.

| PinguinuL a răspuns:

Ce copil accident.laughing

| SaintJimmy a răspuns:

Idioato.

| Pralină a răspuns:

Sa mori tu?

| ViezurE a răspuns:

@Pralina
You Rocklaughing

| LolNope a răspuns:

Si de ce e intrebarea la T/A?

| totElodia explică:

Scuze lume, daca nu stiam ca acest lucru e public (Munca lui Creataker), nu va mai ocupam spatiul vostru valoros.

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Tu ai efect intarziat?

| totGumã a răspuns:

Scrie asta pe wikipedia nu aici!

| Comeandtellmesomething a răspuns:

-later edit-
S-a intors @Brânză :o

| elasexygagica a răspuns:

De cand criticile sunt favorabile, mi mila de cretakersad nu mi-ar placea sa am pupincuristi dupa minetonguelove struck

| CautNume a răspuns:

Http://ro.wikipedia.org/wiki/TPU.ro
baa s-au scris lucruri noi;)e si articolul "TPU the movie"

| ĐoarUnPunctuleţ a răspuns:

Ştiam asta, dudă.

Uitaţiiiii-o pe @elasexygagika.

| ClownFish a răspuns:

Stii ce mai spune?
Ca in prezent moda comicurilor este dusa mai departe de alti utilizatori! ex : DICKen, PinguinuL, mhn24.etc Dar in afara de cativa utilizatori care chiar se pricep,comicurile create pe TPU sunt prost desenate, si lipsite de imaginatie! Tocmai pentru a scapa de aceaste comicuri, userii trivia/amuzante au cerut categoria comics! Din pacate ea nu a avut prea mult succes si userii ce fac comicuri proaste inca posteaza la trivia/amuzante si celalalte categorii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Yeeeees-a inors @Brânză! Yeeee!