| Cretaker a întrebat:

Credeti ca Twilight o sa intre in invatamant peste 1 an?

http://i37.tinypic.com/2e4zvpf.png

13 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Daca am invata la scoala despre Twilight toti ar avea note mari.Sau in locul orelor de limba romana sa facem ore in care sa invatam ''cum sa vorbim pe YM'' Toti ar avea 10+. Bine ca nu facem asta. Facem literatura si gramatica, dar nu se vede, din pacate.

| AndutzaAndu a răspuns:

"Săăă vedem de avem de învăţat la anul'...
Sfântă Fecioară... apără şi păzeşte I don't want to see!
Twilight. În Twilight este vorba despre viaţa unui vampir care străluceşte la lumina soarelui. Destul de gay, eh?" Hai că a fost bună laughingrolling on the floor.
Dacă am învăţa despre ce e mai nou în filme şi despre ce e vorba în acele filme cred că toţi am avea nota 10 cu steluţă cu tot. Sau să învăţăm despre High School Musical... oh go on. E cam imposibil aşa ceva thinking

| G a răspuns:

Daca am studia twilight la scoala am avea toti numai 10 la romana. laughing
imi si imaginez, subiect la ceva examen: "argumentati ca o opera studiata este roman" si toti sa scrie despre twilight. laughing eventual sa mai incurce si cu filmul si sa zica "personaj principal krist... aaa bella swan, robert patt... adica edward cullen". laughing

| Laurici :x a răspuns:

Te referi la film sau la cartile din seria Twilight?
ar fi bine sa intre in anvatamant cartile, pentru ca le-am citit pe toate si le stiu la perfectie, le-am citit cu drag de 3 ori!

| MeGhosta a răspuns:

Lol`oh go on.Twilight este un filn super tare.straight faceCum puteti sa postati astfel de tampenii`chatterboxoh go on.Ati vrea voi sa aveti fata de aiawinking(si nu am refer ca eu amoh go on)

| Aiwendil a răspuns:

Doamne fereste! Sa nu se intample asta! Iti dai seama ce va insemna? Sfarsitul...nu a lumii, ci a literaturii. Daca o sa se intample asta am sa scriu pe un cos mare "Salvati natura! Reciclati Twilight.Pentru fiecare carte primiti 10 lei."laughing

| Tomy_3330 a răspuns:

Hai ca asta a fost tare:-Jrolling on the floorrolling on the floorlaughing... Daca ar fi scoala toata plina de tipii aia sexosi... DA. Daca nu.nu ma intereseazarolling on the floorlaughing:-J

| BellsC a răspuns:

Ar fi tare binewinking

| andra7664 a răspuns:

Nu, desi ar fi bestial

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred dar aş vrea să văd despre ce este vorba pentru că nu am văzut nici filmele nici nu am citit cărţile.

Cât despre intratul în manuale, nici vorbă! Nu este ceva de care vom avea nevoie în viitor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-a bagat Harry Potter intr-a IX-a (capitolul "Joc si Joaca"), asa ca cine stie?

| Alecsanndraa a răspuns:

Sincer da!
Sunt clasa a 9a si la inceputul anului la prima ora de romana s-a pus intrebarea "voi ce ati citit in vacanta asta?"
raspuns? aproximativ 20 de copii au citit twilight (toate seriile).:-J

| yasemin_7448 a răspuns:

Da eu cred!