| 1DPinkpOint a întrebat:

Cucu bau! Vreti sa jucam ceva? Normal ca vreti.laughing daca sunteti la fel de plictisiti ca mine in momentul asta si click`ul de la mouse pare interesant straight face .Bun..deci.Aveti la dispozitie 10 cuvinte: cheie,smantana,ventilator,pahar,veioza,pateu,unghii,parf um, lene si fainosag.Invartiti-le cum vreti voi,faceti poezii,propozitii, fraze orice ar avea macar o molecula de haz in ea. Cea mai funny ia funda happykiss

Răspuns Câştigător
| MonsieurMoustache a răspuns:

Cand cu cheia eu mananc si pe unghii sus ma sui
apare o lene mare ca pana si ventilatorul ii tare
fainosagul il deschid, cu praf ma intind si fug sa iau smantana si pateu de pruna
veioza lumineaza asa tare peste smantana ca pana si paharul e o leguma aromata cu gust de harbuz
ma inrosesc de la soare cand ma eclipseaza luna si sar precum tiganu peste lume
ofofofo desteapta esti cand sunt beat tu imi vorbesti...
ti e frica daca vin beat ca sunt nebun delegat!

8 răspunsuri:
| FantomaTurcoaz a răspuns:

Eu am o cheie de la casa
Mai am si smantana chiar langa paharul de pe masa
Mai am si pateu acolo
Si asa tare ma plictiseeesc
Cu un parfum am inceput sa vorbesc
Mi-e cam lene sa-mi fac unghiile
Si incerc de pe veioza sa iau dungiile
Langa ventilator ma relaxez
Nu stiu ce inseamna fainosag, dar tot incerc sa-l dresez.

Mdaa... e ciudat.

| zalisa a răspuns:

Ieri, am deschis un sac cu smantana folosind un pahar de culoarea pateului, in care se afla un ventilator si, din greseala, mi-am rupt unghiile, insa mi-era prea lene sa ma duc la salon sa mi le repar, asa ca l-am chemat pe iubi sa ma ajute, insa si-a uitat cheia de la masina la Sephora, de unde si-a luat parfumul ala oribil ce mirosea a fainosag.

| iKeel a răspuns:

Eu normal că nu vreau.

| Anon352 a răspuns:

Cheia mea mareata in smantana mucegaita se așterne. Ce sa fie oare? Ventilatorul care imprastie duhoarea. Paharul s-a spart lovindu-se de veioza, pateiul sta singuratic in frigider. Fratele meu isi taie unghiile in patul meu si eu trebuie sa dorm pe ele. L-as da cu parfum in ochi, dar am o crunta lene. Fainosag ma ce sa maismug. rolling on the floor))))) cred ca e cel mai stupid raspuns pe care l-am postat

| Zipix a răspuns:

Eu nu vreau sa ma joc. Doar se vede de la sine.

| xPurrffecttx a răspuns:

rolling on the floor Doamne rolling on the floor. Ce ii cu tine raised eyebrows? rolling on the floorrolling on the floor
Ai patit ceva? rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

Pa, pa. laughinglaughing

| 1DPinkpOint explică (pentru xPurrffecttx):

Nu stiu ..proabil..ieri am stat la soare si m`o fi afectat dracului. poate am insolatie straight face who knows thinking

| xPurrffecttx a răspuns (pentru 1DPinkpOint):

Aha. thinking rolling on the floor.

Pa, pa rolling on the floor.