| Gandăr a întrebat:

Cui ii place JB?

13 răspunsuri:
| Muflă a răspuns:

*bate vântul*

Răspuns utilizator avertizat
| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Ala de se bea sau puberul ala enervant? Ala de se bea-mie.Alalaltu' cre' ca tie

| Pralină a răspuns:

Mie

Nu imi placelaughing

Nu chair nu imi place.Adika nahh...nu ii ascult dar nu is genu de fata acre il injura chiar daca nul asculta.Eu am viata mea si nu mai stric criticand o vedeta dupa care is inebunite copilutzele de 12 13 11 ani[no ca is am mai mult.big grin]Sincer nu am nimic cu ei.De fat eu nu prea sck miley cyrus demi selena si dianstea ca numi plac. Dar nu ii injur cu prima ocazie.Nah si pana la urma ce are daca astia asculta JB.Nu e nicio lege ce sa le interzica[incabatting eyelashes]treaba lor ce asculta. Fani is fani.Copiii is copii.La urma urmei gusturile nu se discuta.hee hee

| Pisicuța a răspuns:

Mie, imi place asa de mult ca l-as da pe o bucata de pizza, sau mai bine l-as da la Rottwilleri devil

| EvangelineDS a răspuns:

Hai ma iar jb?! ii plin siteul de el

| pwp a răspuns:

Nimanui!

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Mie!

| Mera a răspuns:

James Bond?
...nu-i chiar asa de rau.

| yoo23 a răspuns:

JB? da, imi place, mai ales cu gheata.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Băuta alcoolică sau prepuberul ăla neînţărcat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimanui.

*Are chef sa ocupe toaaaaata pagina*

*trollface*

Cred ca a ajuns.

Bhahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hhahahahahahahahahahahhaaahhahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah.

Întrebări similare