Hmm...pai exceptand am stat o ora ca boul in fata usii si mi-am dat seama ca am venit cu jumate de ora prea devreme...a fost binisor
am si colege noi...
http://www.coolbuddy.com/jokes/funnypics/funny_modern_school_girls.jpg
merge,merge...
Păăăi... cum am spus şi pe puleţi,
naşpa. Noul meu dirig are faţă de ghei.
Şi se uita ciudat la unul din colegii mei...
Iar noii colegi.parcă.s plictisiţi de viaţă... am o curvă.n clasă, cică poartă doar fustiţă mini şi se dă cu 2 kile de machiaj, şi unu o pipăie dă mama focului şi nu zice nimic...
şi un iemoist,
şi un repăr mai fenchi.
Şi. restul's calumea...doar că se scobesc la fiecare 5 minute.n nas
Aa şi mai am şi un tocilar care plânge dacă ia un 9la mate frate... dacă iau eu 9 la mate.îs regină...
bine.am luat şi 10, dar am şi de 6...
aa...şi mai e una ciudată care cică mi.a zis că.i place să.şi lingă sfârcurile
Mda. deci şi prin urmare. NAŞPA LA LICEU
Ps: apache, şi eu am păţit la fel...mă duc la 07:30 la şcoală, ajung la 08:00 când cică la 09:00 începe. dar tot i.am convins să înceapă mai devreme. b-)
Nasol. din nefericire proful de mate e inca in viata. si m-am trezit si cu o ora mai devreme.
Super-mega-ultra-tare! Nu am scris nimic! Ne-a lăsat în sala de sport să facem ce vrem, și fiind prima zi, ne-a plătit mâncarea de la cantină!
Pai plictisitor.a inceput cu discursuri pe care nimeni nu le-a ascultat apoi ne-a dat orarul si valea acasa.
O zi obişnuită... Aceeaşi clasă de porci, păcat că au plecat foştii colegi, mai aveam cu cine să râd de restul, sau de cine să râd, depinde. Şi nici măcar că suntem ultimul an nu ne respectă, tot ultimii era să intrăm, dar menţionez că doar "era", pentru că ne-am împins ca vacile (eu nu) în bieţii copilaşi. M-am prăjit la soare, profă nouă de mate, colegi ţâfnoşi, deci îţi dai seama cum mi-a fost ziua...
În afara faptului că a fost prostia aia de premiere şi că vorbea directoru' degeaba, pentru că şi aşa nu se auzea nimic şi oricum, cine era atent?
Cânta popa pe acolo. Şi mi-am amintit când a venit să sfinţească pe acolo în clasă, şi eram în clasa a3-a. Şi când a dat cu apa sfinţită a stropit-o pe învăţătoare pe tot părul. Apoi, am urmat noi, bieţii de noi! Stăteam înghesuiţi unii în alţi şi ne feream. Oricum, sper ca anul ăsta să fie ca cel trecut. Perfect year with perfect friends