Http://www.youtube.com/watch?v=Y9QJug7MlDk
Vaca a zis ca e un proiect, desi para-se ca n-au fata, cum arata intr-un episod pe care nu-l gasesc dar care m-a traumatizat ca un plod inocent cum eram.
Era un episod cand erau combinatii Nevastuica si Vaca si Puiul cand visau urat Vaca si Nevastuica si veneau parintii si ghici? Erau numai picioarele.Ftw, nu-i asa ca v-ati pierdut copilaria incercand sa stiti cum arata fata lui Miss Bellum din Fetitele Powerpuff?
Ei bine, eu da ಠ_ಠ
Eu am aproape 15 ani şi încă mor după desenele astea.Şi dă-o naibii pe Bellum aia...eu vreau să-i văd pe părinţii vacii şi ai puiului.
De episodul ala ziceam.
Si eu nu mi-am pierdut copilaria incercand sa aflu cum arata Miss Bellum, mereu am vrut sa stiu ce e sub fesul lui Dublu D si e atat de oribil incat sa nu poata fi aratat.
Trini,da' tu câţi ani ai?
17. Am prins vremurile alea bune cand aveam desene misto care ti se intipareau pe retina si iti mai aminteai de ele si la 70 de ani.
Da' tu, ca tot adusei vorba, cati ani ai?
Cine nu si-a pierdut copilaria gandindu-se al chestii din astea?
Un alt exemplu ar fi: Ce are sub fes DubluD din Edzi? Sau de ce poarta fesul?
Eu am 14 şi jumătate...mă aplec în faţa ta, aproape majoro!
"Edd is shown briefly without his hat on Cartoon Network's online game, Lunchroom Rumble, in which he appears with three hairs, similar to Eddy. However, this is not part of the Ed, Edd n Eddy Canon as the game was not made by AKA Cartoon. "
Asta-i tot?
Eu ma asteptam la un geaman siamez cu patru ochi sau macar la n creier de annunaki. I'm dissapointed.
Eu mă așteptam la o lipitoare gigantică.
...Acum viata mea are sens.
Imi amintesc desenul asta! era cam pacatos insa! chiar si asa la vremea lui a prins la public!
Probabil.dar uite! Facem conversaţii aici!
LisaJulie întreabă: