Eu am aflat singura, cautam ceva pe internet si apoi am accesat o intrebare postata de un utilizator TPU, mi-a placut site-ul si m-am logat! e super! pana acum e cel mai bun si preferatul meu!
Intamplator am vazut acest site si apoi in gandul meu am zis:
-Ia sa vad ce se intampla pe aici
Si uite asa, m-am logat de cateva luni bune si hoinaresc pe aici mai mereu
Eu cautam ceva pe google. si era o intrebare de genul" de ce e cerul albastru?". Nu stiu exact ce cautam, dar am dat peste acest site si la inceput am crezut ca e la bataie de joc, nu stiu de ce
dar mi-am schimbat parerea intru totul
La fel ca primii 3.
Pusesem o intrebare la google search si mi-a iesit site-ul asta cu intrebarea pe care o pusesem si eu. Exact aceleasi cuvinte! Si m-am gandit: mai sa fie, nu sunt singura care se gandeste la asta! Si mi-am facut cont pentru ca mi s-a parut interesant.
Cautam ceva pe google si am descoperit siteul.
Mi s-a parut foarte interesant si mi-am facut cont.
Intr-o zi cautam nu stiu ce pe net si am gasit ceea ce cautam pe TPU.Imi placea sa citesc intrebarile si raspunsurile date de ceilalti
. Intram des, dar nu aveam cont si intr-o zi nu stiu cum dar m-am decis sa imi fac cont
si de atunci intru mereu aici
Eu am gresit adresa
si am vrut sa rasp la o intrebare si ca sa nu pun anonim, mi-am facut cont
Eu din intamplare, cautam niste chestii pe net si am dat de el. mi s-a parut interesant, si mi-am facut cont
.
Eram la scoala si aveam ora de info. Cautam ceva pe net si am dat de site-ul asta.
Cautam ceva pe google si am dat de el. Mi-am facut imediat cont ca avem nevoie de niste raspunsuri
.
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: