Sa incepem cu ziua de luni (stim cu totii ca e cea mai nenorocita zi din toate): imi suna ceasul la 8, dar cine mai e in stare sa se trezeasca dupa o noapte de maraton de anime pe pc, in cele din urma la 9:30-45 ma trezesc, imi fac ceva de mancare si ma apuc de teme, grea decizie, trebuie sa fac temele pe tot weekend-ul, dupa ce termin sa imi scriu aflu ca sunt in criza de timp si ca in 10 min trebuie sa plec de acasa. Dupa ce reusesc sa ma imbrac ma intalnesc cu o prietena si mergem la scoala --scoala, acest eden pe pamant-- dar cum nimic nu e perfect, intru in paine si ma trezesc la 13:05 ca intra profa de fizica in clasa... wtf?! dupa ce mai trec de alte ore care imi dau dureri de cap atat mie cat si profesorilor mei. Ajung intr-un final acasa, cum ajung acasa o salut pe mama care e la bucatarie si ma infig direct in oala cu mancare care, ghiciti ce, tocmai a fost data jos de pe foc, nu stiu de ce mi se intampla in fiecare luni seara --sa-r zice ca ar trebui sa invatam din greseli, vorba din batrani, batrani tacaniti-- dupa ce mananc, ma asez la calculator si incep sa imi gasesc o ocupatie, un joc, sau ceva.Pe la 23-24 ma culc, cea mai extenuanta zi.Si ni se intampla in fiecare saptamana.
LisaJulie întreabă: