| neUtilizator a întrebat:

Cum e o zi tipica de scoala? Inveselisi-ma! Deja unele raspunsuri citite la alte intrebari mi-au ridicat moralul, mai e un pic si voi fi bucuroasa ca s-a terminat vacanta!:X

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Plecat de acasa, ajuns la scoala, vorbit cu colegii banalitati, dormit la prima ora, trezit pe la a treia, adormit din nou pana la ultima. Ajuns acasa, facut teme, injurat Pitagora & co, culcat, trezit dimineata, invatat, dus la scoala
Care nu vrea o asemenea viata? O dau eu la schimbhee hee

| Luori a răspuns:

Incerc sa ma trezesc dimineata [ este unul din cosmarurile mele ], primul gand : lasa-ma sa dooooooorm inca 5 minute! Abia ma trezesc, ma invart cu ce ma imbrac, merg in baie si pierd majoritatea timpului, mai halesc ceva [ daca nu mananc ceva sunt moarta toata ziuahee hee]; in timpul asta telefonul suna si suna si ...suna. Ma-ntalnesc cu mai multi [ chiar si din greseala ]. Pe drumne hotaram ce facem, daca mergem sau nu la scoala. De multe ori ne hotaram sa nu mai mergem cand urcam scarile in liceuhee hee Este un Pub langa liceu, la prima ora este plin de elevihee hee unii mai stau pe la baie si isi beau ciocolata calda/cafeluta/tigarusa. Bineinteles, pana apare politia pe acolo si toti ne ascundem in baie, zburam pe geam, pe scara de incendiu. Inainte de ora de mate copie tema, trage teapa la profesori numai ca sa intarzii 10 minute. In pauza intri in baia fetelor si observi 20 de baieti. straight face Uoke, pana aici este bine. Trebuie sa ai un cutit la tine pentru a taia fumul de tigara. Cand sa intri in ora de franceza, ce se intampla? A! Normal, cum profa ma iubeste atat de mult, nu-mi da voie sa intru catusi de putin machiata, in clasa. Ma trimite la baie si eu nu ma mai intorchee hee Oare ma iubeste atat de mult profesoara, incat ma trimite de fiecare data? Inainte de ora ei ne strangem noi, elevii clasei, si punem pariu daca ma da sau nu afarahee hee.
Hhhmm. fiecare pauza un nou inceput de a te distra, fiecare ora un nou inceput de a invata, de a te distra, de a dooormi.
Nu exista zi in care sa ma plictisesc. Mereu este ceva nou, mereu ai ce face in fiecare ora.
Cum am putut sa il uit pe profesorul de fizica, cel care este un maaaare papagal si repeta o propozitie de 5 ori, incat suntem toti pe jos de ras. Profesoara de engleza care este bagata in priza si o bunaciune, ne invoim de la ea prin telefonhee hee. S. a. m. d...

| mary a răspuns:

Ma trezesc de dimineata(totusi dorm inca), ma spal, ma imbrac apoi iar ma dezbrac ca mi-am luat sutienu' pe dos, ma duc in statie, ma trezesc cand striga soferul la mine sa ii dau banii apoi iar adorm, ma duc la scoala, dorm 10 min in banca si apoi... ma trezesc cu totu' ca vine raducanu la fizica si ne trage la biletele (daca m-a tras m-am dus naibii), apoi trebuie sa copii repede tema la mate. vine ora de mate, trece ora de mate, ora de franceza, si apoi somn pana la 1 cand vine iar ora de mate care ne pregateste pentru o ora de sport de la 2 la 3. cum tacanita aia nu se uita deloc la ceas nu ne lasa sa plecam decat la 3 fix si... fugi tu mary pana in statie sa prinzi autobuzul. dar, e prea tarziu asa ca mai stai o ora in oras

| alexutu001 a răspuns:

Eh.pai o zi tipica dupa mine si clasa mea e cam asa pana la 8 ne adunam toti (mai putin unii care se duc sa bea cafeaua la bar) asa apoi la 8 incep orele prima ora liniste in clasa toti dorm.laughing apoi vine prima pauza toata lumea la magazin (se face o coada ca la paine calda) ceea ce ne determina sa ajungem la ora mai traziu chiar daca am apucat sa cumparam in pauza trebuie sa si mancam ce am luat asa ca intram dupa 10-15 minute de cand s-a sunat, apoi depinde de ore la unele ne permitem sa facem glume sa ne distram la altele cum e matematica:-ss stam ca "sfintii" whistling cand vine ultima ora: bah ce ziceti mai stam si la asta suntem obositi? neah hai sa mergem i zicem la diriga ca ni s-a facut rau la totilaughing, bine hai sa plecam, inchidem usa si nu ramane nici picior de elev prin clasalaughing

| Blanketation a răspuns:

Geografie: carpatii occipitali
biologie: radacini aeriene,
raspunsul este cu p de la destept!

| NicoleTheEnd a răspuns:

Pai...ma trezeste mama "trezeste-te ca trebuie' sa mergi la scoala" EU: bine, bine.
mai stau putin pe pat, si astept ca mama sa-mi spuna inc`o data sa ma grabesc, atunci merg in baie, iau micul dejun si plec.
Ajung la scoala, pe hol unul face misto de mine, dar nu-l bag in seama, ca-s somnoroasa. ahhh.sa vedem :prima ora e romana! doar eu am tema de casa si toata clasa se napusteste asupra meatonguetongue da, imi place romana si proful este foarte de treaba, incepem lectia, toata clasa doarme in afara de 2 elevi. bine, vine ora de mate ahhh! Suntem in total 25 de elevi in clasa, si doar 1 are tema de mate! haidem in gramada la copiat, unul scrie pe spatele celuialt.in fine, am tema cat de cat, dar daca proful ma scoate la tabla, am belit-ocrying Da, si m-a scos la tabla si nu prea stiam problema si ma uitam la o colega de-a mea, care imi soptise cate ceva. da` profu observase acest lucru si colega mea primi un1 micsad da eu eram salvata ca am luat un 7 happyin caietul profului.big grin Urmeaza ora de bio... sssst nu aud nimic din ceea ce spune profa si ma distrez uitandu-ma la un coleg care mananca ca un p[orc in timpul orei.profa scoate ''porcul '' la tabla si acesta se impiedica in picioarele salerolling on the floor GHata cu asta! Profa nu suporta acest lucru si paraseste clasa plangandbig grin
Ora de fizica:ne-am chiulitbig grin
m-am dus acasa, am luat prinzul si m-am apucat de invatat pana seara tarziucrying dupa aia fac o baie si ma culc.

| OOodesOOo a răspuns:

In orice caz foarte plictisitoaresad