Eşti de nota 10 la povestit
!
Le place să se dea în spectacol să arate celorlalţi ce super sunt ei... în particular nu ştiu cum să scape cu gura curată...altfel îţi vine să il bagi pe gât [pumnul].
Eu am fost ameninţată de faţă cu profesorii şi cu colegii... când am fost numai noi două a zis că nu mai face.
Concluzia: Masca pe care o poartă este vizibilă doar când există public... în rest nu.
Amuzant si totodata o prostie ceea ce a facut inaltoaca aceea cu sanisorii aia mici
Nu trebuia sa o bagi in seama, problema multor fete cu fite, este aceea, sa para ele mai presus decat toate cele care se comporta intr-un stil adevarat de fata naturala(nu stiu daca ma intelegi ce am vrut sa spun, daca nu, trimite-mi mesaj privat cu toate injuraturile pe care le sti)![]()
Asa e
Se numeste "Justitiara" in varianta non-violenta, cu actori romani, filmata pe plaiuri mioritice.Productie 2010, viitor candidat la Pantofiorul de Aur
Ma, poate chiar i-a parut rau. Unii cauta doar show si fac asta ca sa atraga atentia asupra lor, desi habar n-am de ce pentru ca mie nu mi-ar placea sa atrag toate privirile intr-un asemenea mod precum acea don`shoara. Daca era desteapta, vorbea cu tine ca lumea si va intelegeati pana la urma, cadeati la un inteles. Asa probabil ca daca erau multi oameni in jurul vostru, i-ar fi observat comportamentul pozitiv si ar fi fost altceva. Totusi.
nu-i inteleg pe cei ce se dau mari cu gura si nu cu mintea. Poate n-or avea?
Ai fost la momentul potrivit (al intamplari) in locul nepotrivit(pentru tine) hazard ii zic eu. In afara de faptul ca tipa in momentul dezechilibrari pe fond emotional isi autocrease penibilul situatiei si-a iesit din fire si mai mult auzind expresiile tale care de pe margine te umfla rasul dar pe cel in cauza il apuca damblaua daca mai observa si niste zambete pe fetele spectatorilor, si tocmai de aceea ia sarit tandara pe tine. Si-a cerut scuze ulterior pentru ca s-a calmat, ia trecut cum se zice.
De inteligenti ce sunt...Banuisc ca le e frica sa nu se faca de rusine afisand bunul simt(care e pe cale de disparitie in ziua de azi)si adopta un comportament similar marii majoritati, pentru a se integra si a fi considerati "cool". Instinctul de turma si lipsa judecatii spun totul in astfel de cazuri. Tipic romanesc, de altfel, n-ai ce sa le ceri acestor persoane.
LisaJulie întreabă: