| gzbtch a întrebat:

Cum sa punem plus sau minus intre numerele 1 1 3 9 ca sa ne dea 1? funda la raspunsul castigator daca nu se prinde nimeni dupa 4 raspunsuri zic eu rezolvarea.

Răspuns Câştigător
| KoreaJapan a răspuns:

-11+3+9 = 1 Yupii! am eu una mai buna. intr-un prun sunt prune. a venit un copil si a scuturat pomul. nu mai este acelasi numar de prune in prun. vin si eu imediat. ma uit in sus,nu vad prune. ma uit in jos,nu vad prune. cate prune au fost in prun inainte ca acesta sa fie scuturat? indicatie: numarul prunelor este diferit de zero. daca gasesti raspunsul, da-mi si explicatia, pentru a sti daca l-ai pus sau nu la nimereala.

20 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

My holiday is ruined straight face

| MikiPiki a răspuns:

Radical din betacaroten

| ๓ยเ a răspuns:

Le luam invers si ultimele 2 nu punem nimic
9+3-11=12-11=1

| push2gl a răspuns:

-11+3+9=1

| gzbtch explică:

Raspunsul este 1 barbat 1 femeie 3 ore de sex dupa 9 luni femeia naste 1 copil.

| AndreeaCristina96 a răspuns:

ZIiii fa odata raspunsul

| CutenessOverLoaded a răspuns:

Pai le luam invers:9-3-1-1=4,dar n-are cum sa ne dea 1!

| OnixXdd a răspuns:

9+3-11=1

| Ferenin a răspuns:

A spus intre ele, nu si in fata primului numar. Cred ca putem rasturna numerele in schimb : 6:3-1:1=1. Parerea mea big grin

| mamarutza12 a răspuns:

Pentru dongYi:
2 pentru. ca vor ramane 1 pruna pe jos, una in pom, deci nu vor fi prunE nici pe jos, nici in pom

| KoreaJapan a răspuns:

Mamarutza12 si AnOnIm v-ati dat seama happyhappyhappy

| KoreaJapan a răspuns:

Ella,putea sa dea si gemeni laughing

| Vickyy a răspuns:

E imposibil sa ne dea 1... mie cel putin mi-a dat -4 in doua situatii...CAPCANA!

| Veverixxu a răspuns:

Nu iti da decat daca schimbi ordinea

| DyDy7432 a răspuns:

Nu are rezolvare.

| ZeRoberto a răspuns:

9+3-11

| ZeRoberto a răspuns:

@DongYi ...in prurn a fost atatea pune cate a adunat copilul

| Anonim1a a răspuns:

Doar plus si minus?

| Anonim1a a răspuns:

Ptr DongYi...Cand mergi la prun in el sunt 2 prune, il scuturi si una cade jos. cealalta ramane in copacbig grin cand te uiti jos nu vezi "prune" vezi o singura "pruna", in copac la fel. E chestie de exprimare nu e nimic de calcul sau gandit mare lucru...Nu aveau prunele alea cum sa plece asa.de capul lor

| MarcyMarcy a răspuns:

Nu se poate pune + sau - intre numerele asezate in ordinea 1 1 3 9 pentru a ne da 1. e capcana