E cam si cum ai spune! ...cum sa fac sex, ca am facut aseara si acum nu mai stiu
Dai clik in dreptul meu unde scrie declara raspunsul castigaror si va fi muult mai bine
Intrebarea ta e pusa in bataie de joc! Rusinica! Ai pus o groaza de intrebari pana acum pe site la care ai si acordat acest premiu! Intrebare pusa doar pentru a abuza de aceasta functie sau din plictiseala!
După fiecare dată când la o întrebare pusă de tine utilizatorii TPU îți răspund, în dreptul răspunsurilor lor apare o fundă gri, pe care dacă apeși se face portocalie și șuncoasă. Dacă apeși pe ea, declari un anumit răspuns câștigător! La această întrebare, în dreptul răspunsurilor pe care ți le-am dat eu și ceilalți utilizatori, apare funda și tu vei decide cui i-o dai. sper că ai înțeles, nu e prea complicat! Pupici si sper sa imi dai funda
Pai in dreptul fiecarui raspuns iti paar ceva ca o funda. dai click pe ea. apoi dai ok si gata.
Acum cand citesti raspunsul meu uitate un pic in dreapta si e o funda gri se dededsuptul ei scrie declara raspunsul castigator.
si acolo dai click
Cand dai la contul tau dai la intrebarile mele si acolo iti apar toate intrebarile si dai click pe aceea la care vrei sa dai funda si in dreptul fiecarui raspuns este cate o funda gri si apesi pe cea din dreptul raspunsului castigator
LisaJulie întreabă: