| HabarNamPeCePlanetaTraiesc a întrebat:

Cumperi un bou, dar primesti o vacalaughing

Răspuns Câştigător
| robijam a răspuns:

Poate la Teleshopping.

25 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Unde e întrebarea?

| GroparuVesel a răspuns:

Te dau inapoi.

| axeldavid a răspuns:

Teapa!

| epurel a răspuns:

Hă hă hă, umorul tău e foarte naşpa, hă hă.

| Aiwendil a răspuns:

Boul era transexual?

| pualmea a răspuns:

mai bine ca e buna pentru lapte!

| єχcєєℓ a răspuns:

De ce sa cumpar un bou cand am un miel?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lapte.

| Foxyyyy a răspuns:

Spui numai ineptii si devii agasant! Umorul nu e punctul tau forte, intelege odata!

| 7Roby7 a răspuns (pentru Foxyyyy):

Daca incearca, nu trebuie sa il descurajati.Pana la urma,toti suntem oameni,toti traim la fel doar o periaoda de timp,toti avem aceeasi minte, toti suntem la fel de puternici, toti suntem la fel de morocanosi, toti suntem la fel de jignitori, si pana la urma toti suntem la fel de amuzanti.De ce trebuie majoritatea sa il inferiorizati, ca si parca voi ati fi cei care decid cum este fiecare om.
Raspunsul meu pentru topic:Asta e. Data viitoare o sa cer vaci cand imi vor trebui boi.

| Foxyyyy a răspuns (pentru 7Roby7):

Daca suntem toti oameni nu inseamna ca suntem toti la fel.Nu descurajez eu pe nimeni si nu am spus sa nu incerce, pur si simplu exagereaza cu ''intrebarile lui'' care nu au niciun sens, plus ca pune 30 pe zi.Totul are o limita si am tot dreptul sa-mi manifest nemultumirile.Fie ca iti place sau nu, exista inferioritate si superioritate(nu ma refer strict in cazul asta), asa ca nu vad de ce nu ai accepta adevarul, repet inca odata, nu suntem toti la fel.

| 7Roby7 a răspuns (pentru Foxyyyy):

Intr-un fel ai dreptate FoxyMetal,dar asta e, trebuie sa ii acceptam pe toti asa cum sunt, eu nu cred ca, daca i-ai spus sa puna mai putine topicuri, el se va opri.

Răspuns utilizator avertizat
| Foxyyyy a răspuns (pentru HabarNamPeCePlanetaTraiesc):

Asta nici macar nu e o intrebare, agramatule.

Eu presupun, adica sunt sigura, ca tu nu esti prea destept!

E doar o propozitie, ce e asa greu sa sesizezi asta? Cati ani ai de nu poti face diferenta intre o propozitie exclamativa si o intrebare?

Doamne,parca as vorbii cu un perete! Degeaba scrie sa pui intrebarea, cand ce pui tu nu e deloc intrebare, n-are rost sa-mi bat capul cu tine ca oricum o fac degeaba oh go on

N-ai ce sa cauti tu acolo.

Ce sa mai spui acum cand te simti atacat, in fine, deja am dat de petrol la cat am coborat la nivelul tau si nu are rost.