Dacă mai citesc multe întrebări cu ăsta, o să vomit. Nu merita, sincer.
Ştii ce nu înţeleg eu? Ce talent are el? Eu nu am văzut niciunul.
Normal:]]
Şi eu l'am votat;]]
Şi îmi pare bine ca a căştigat...
Pentru că pana la urmă trebuia să lansăm şi asta nu doar operă, populară şi tot felul de chestii![]()
Dar îmi pare foarte rău pentru unii dintre concurenţi, chiar meritau şi ei!
Nu.Chiar deloc
.Ala e talent?
Acolo erau oameni cu talent adevarat si l`au ales pe...asta.![]()
Sunt sigura ca cei care il votau au fost tinerii
.14-20 de ani.
Acum stiu cum sunt romanii.Acum serios,ala e talent? Era baiatul cu beatbox,Medea,Echipa aceea de doi barbati, Narcis, ceva extraordinar si chiar si Dinu
. Dintre toti l`au ales pe asta.Asa oameni... Dupa mine, el nu ar fi meritat sa ajunga nici in semi-finala.Mai bine erau Robbo si grupa lui
Da si eu l-am votat ieeee
(sarcastic mode of)
Ha? A castigat doar pentru cazul lui! Gandeste-te ce voce are Iustin,Rebeca sau Valentin Dinu. Cat au muncit Akikai, Balance, Medea sau altii
Nu. Iustin Narcis Ianau merita
Adrian Tutu a fost votat de mila crede-ma
pentru ca a spus ca mama si tatal lui sunt morti si este sarac.
Ha? ![]()
WARNING: Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
Yes.i am very happy.Merita din tot sufletul sa castige, stiam ca el v-a castiga.i l♥ve tutu adrian
LisaJulie întreabă: