Eu as face ceva ce vroiam demult sa fac, dar nu am putut.De exemplu, sa dorm:ca tot nu ma vede nimeni
); sa merg la cinema(ca daca sunt invizibila de-abia nu mai platesc
); sa urmaresc o fata pe care o urasc
; sa creada ca are fantome in spate
...si cam atat
Dar tu?
As sta langa un grup de oameni si as tipa, as vorbi in continuu, ei crezand ca sunt nebuni, pentru ca aud voci
Eu as speria oamenii sau mas duce unde vreau eu fara sa platesc si ia-s pacali pe parinti ca am fugit de acasa si cand sa-r intoarce dupa cautari ia-s intreba "unde ati fost?"
Sa fur jocuri video, sa sperii oameni, sa le dau pantalonii jos oamenilor in strada, si cam ce a zis si paler da la alte fete.
Buna... Daca as fi invizibila pentru o zi i-as speria pe toti si le-as face farse asta as face eu...
Pai nu miar ajunge numai o zi la cat de nebuna sunt)
dar mias spiona prietenul mult
leas face farse prietenilor. vai dar c farse:X
leas face farse profesorilor uou:X
doamne nu ma pune sa scriu cei in capu meu)
Eu as face o gramada de lucruri zic doar unele dintre eleFiinda m`am gandit de multe ori ce as face daca as fii invizibila:
1: as merge la un prieten care ma dispera putin si in timp ce el ar sta la calculator, as lua monitorul si ma`si plimba prin casa cu el si el ar tot fugi dupa el)
2:Este o fata care ii nesimtzita si inervanta care merew isi da fite spre exemplu eu ma`si duce la ea si i`as rade tot parul
3: cand un baiat{tot care il cunosc si se da macho}ar merge la fete si s`ar da mare i`as trage pantaloni cu tot cu cilotzi )ce ar rade fetele de el
...nu cred ca ar mai iesi din casa
)
4:as merge la prietenii mei sa vad ce vorbesc{daca e ceva legat de mine b-)}
5:l`as privii pe baiatul pe care il plac asa de mult:X
6:am o prietena care isi intinde parul merew non stop...decy as merge la ea si cand ar vrea sa isi intinda parul eu o sa ii tot scot presa din priza si acum imi imaginez ce fata ar face
)))))
7:ceva nebunesc ce nu as face acum cand sunt vizibila
...mai is multe lucruri da ma doare deja mana)
)
astea sunt pe primele 7 lokri /dupe ele mai is multe:X
)