M as duce la baietul de care sunt indragostita(din pacate el nu ma iubeste ) si l as privi toata ziua i as privi orice miscare, mai ales dupa ce ar adormi
cred ca l as saruta :-s
Sincera sa fiu...asi intra intr-un magazin si m-asi imbata...si apoi asi merge acasa la prietenul meu ca sa vad ce face tu ce ai face?
As urmari un anumit baiat de care sunt interesata pina la el acasa, si cind o sa adoarma l-as saruta pina se trezeste. Apoi i-as lasa in frigider o portie de tiramisu cu o foita in forma de inimioara roz cu amprenta unui pupic rosu si o petala de trandafir! Lasa-l sa-si farime capul cine a fost!
Apoi m-as strecura in cabinetul de mate si mi-as scrie lucrarea din nou.
Pupicey from me!
1. as merge la scoala si as face farse profesorilor
2. as merge intr-un magazin si mas servi gratuit
3. as speria cativa colegi
Prima data ma duc la unn cinema la ce film vreau ![]()
Dupa aia merg la un magazin sa-mi iau ceva de haleala.
Merg sa le fac farse celor mai enevanti profesori si prieteni.
"Culeg" toate hainele caremi plac din toate magazinele.
Si mas duce sa dorm langa sins de tren.Nu stiu de ce dar mi-ar placea sa dorm langa o sina de tren. ![]()
@enache buna ideea. dar vezi sa nu te imbeti prea tare, s'ar putea sa nimeresti in alta parte ![]()
eu. as pleaca cu avionul undeva in Miami sau Bahamas(undeva unde ii cald si marea sau oceanu e aproape)
As misca lucruri ca sa creada oamenii ca sunt fantome.sau as urmari oameni.as bate profi sa nu se mai duca la scoala
I-as omora iubita unui baiat de care-s indragostita de vreun an, cu timpul ramas cred ca m-as duce sa fac rost de niste bani - ca doar e criza, nu?
Pai as merge in magazine si as lua toate hainele, bijuteriile, jucariile mare de plus existente. As fura o masina, si noaptea m-as duce la un baiat pe care il ador...si as petrece o noapte intreaga cu el, chiar daca pentru el ar ramane doar un vis de neatins
As dansa cat, cand si unde vreau, cred ca as merge la colindat, pardon; bantuit magazine
si ce-mi place cumpar, adica confisc
cred ca as merge la piscina sa inot putin...as modifoca cateva note din catalog
si mai pe seara m-as strecura in casele unor profesori, as modifica niste lucrari
, iar la cei care nu-mi plac le-as pune gheata-n pat
, lucru care cu siguranta l-as face si in cazul unor colegi
. Pacat ca e doar un exercitiu de imaginatie...
Hmm...
*in malluri: (desiguri am doar haine cu buzunare si daca bagi ceva in buzunar nu se vede-luam asa lucrurile si la fel si plasele
)
-m-as servi cu:-2 sticle de jack
-1 sticla lichior sheridans
-produse de machiaj![]()
-5 parfumuri f scumpe
-10 pizza congelate
-as lua de la copii acadelele ![]()
mwahahahahaaa
-4 saci de cartofi congelati pai
*la scoala:
as enerva profesorii si i-as speria as iesi din tabla sa mi se vada fata ![]()
-mias ajuta colegii la teste![]()
-as chiuli ![]()
oricum nu mar vedea lumea
muuuuulte altele ![]()
daca ar fi posibil :X
1. Le-as face farse profilor care ma enerveaza cel mai tare.
2. M-as juca cu colegii de la scoala de-a "fantoma".
3. M-as duce al cinema la toate filmele posibile.
4. M-as duce la dusmanii mei si le-as "colora" caietele cu carioca si creioane colorate.
5. M-as duce in casa dusmanului meu si as face tot ce as vrea (ca sa creada ca casa e bantuita).
Cam atat
. Oricum sunt multe alte lucruri pe care le-as face!
As pune un cearceaf pe mine mi-as face ochi si gura as fura niste lentile de contact rosii si ma-as prin scoala si prin oras ca sa sperii oamenii!![]()
![]()
![]()
1 as schimba notele tuturor colegilor mei de clasa la mate {din 4 si 5 in 9 si 10}
2 las urmari pe fratele meu sa vad de ce fata ii place
3mai vad ce imi trece prin cap si pot sa pun in aplicar
dar tu ce ai face>?
Sincer? Cred ca as jefui op banca ![]()
Macar a 2 zi nu-mi v-a parea rau ca nu mai sunt
LisaJulie întreabă: