As vrea eu![]()
. Nopti pierdute afara.prin cluburi cu prietenii.petreceri![]()
Dc ai pun intrebarea? urmeaza sa fi singura pentru o saptamana nu:X?
daca e asa.Esti NoRocoasaa:X
Ce tare ar fi![]()
As da petrecere in fiecare zi![]()
As iesi afara toata ziua![]()
As merge la cumparaturi etc.
As face ce fac si de obicei pentru ca ai mei ma lasa mereu sa fac ce vreau! Oricum daca ar fi sa fiu singura nu as sta singura si as chema cativa prieteni pe la mine, am asculta muzica am vorbi, as face o prajitura, etc.
Ohooo. multeee...petreceri in pijama, petreceri, cumparaturi, somn,
pc, as iesi afara, multeee. uh?
![]()
Cred ca as profita sa ies prin oras...
Sa-mi chem prietenii pe la mine, sa dam petreceri...![]()
Ce tare ar fi... ![]()
As sta toata ziua in pat, la TV sau la PC si m-as uita la toate filmele pe care le am
As muri de foame probabil![]()
Sunt destul de pretentioasa la mancare![]()
Noroc cu vecinii mei. M-as mai duce pe la ei si as mai manca
De facut ceva important nu as face
As sta si mas uita la televizor, m-as juca pe calculator, as dormi, as manca, as inchide toate geamurile si usile din casa findca am o teroare pentru hoti(ciudat fiindca stau la etj 1)as vorbi la telefon, mas duce sa ma plimb cu prieteni prin mall, si mas juca cu hamsterul asta continu de 7 zile...(ar fi foarte plictisitor)
Mi-as invita prietenii si am da cate o petrecere in pijama in fiecare noapte:mancand popcorn si uitandu-ne la filme de groaza si la the vampire diaries
As chema o prietena sa stea cu mien ceva nopti:]]
As sta toata ziua pe afara:]
As asculta muzica tare:]
As vb pe mess:]]
As da party![]()
you?![]()
ce ai face
Sa fiu singura o saptamana... ce fericire ar fi pe capul meu.As face multe petreceri, as chema toti prietenii.As sta cu baiatul de care imi place, as sta la el, el la mine.As pleca de acasa, la plimbare.Multe as face... tu?
Mi-as pregati sufleteste parintii din timp ca sa stie la ce sa se astepte cand revin acasa...![]()
pa, pa.
Mi'as chema prietenii sa doarma la mine, si as da o petrecere cu mai multi prieteni si necunoscuti (bineinteles, dupa ce pun deoparte tot ce e valoros, hihi)
Petrecereeee:X
Le-as chema pe prietenele mele la mine, normal.![]()
Mi-as testa talentele la bucatarie, cu telefonul langa mine ca sa chem pompierii![]()
M-as da pe scari cu sania
Eeee ce minte am![]()
O zi buna
Aniledă
Singura, cel mai probabil as da foc la casa...incercand sa prind tantari.
As iesi afara si aas sta pana tarziu si dupa aceea as da o super-party. Si as sta treaza pana la ora 5 si as dormi doar pana la 11 ca sa ma duc iar afara si tot asa 7 zile din 7
Circ si panarama! oricum fac asta si cu parintii!
mama si atta se comporta ca niste frati, adica ma inteleg super cu ei, de ziua mea[15 ani]am facut circ cu ei si toti prietenii, fetele s-au deghizat in vaieti si baietii invers, am facut poze, am baut, am mancat, am dansta, si toate astea intr-un restaurant! a fost superb! nu mi-as schimba oentru nimic parintii si nu as vrea sa fiu departe de ei!![]()
![]()
Cum nu prea ma atrag petrecerile, as sta, as fuma, as bea, as manca(pe unde apuc), intr-un cuvant as fi FERICITA
As reamenaja: noi culori pe pereti, mai multe rafturi pentru papusile de portelan, covoare si mai pufoase decat cele de acum si bineinteles mai multe fotolii confortabile (pentru ca toti invitatii de la petrecerile urmatoare sa aiba loc; nu imi place sa imi tin musafirii in picioare).
Intrebarea e ce n-as face
mama
dar nu e bine sa sari calu ca nu se stie niciodata![]()
cum din betie faci vreun bebelush
))
As da petreceri non stop. de abia as mai dormi. iesi noaptea afara te distrezi on stop faci ce vrei tu, dezastru mancare non stop peste tot. in ultima zi stai sa strangi tot, o sa ai saci de gunoi, ce bulan ai ca esti singura
As chema prieteni la mine as da o super petercere. sau as chema cele mai bune prietene la mine si am sta pana tarziu am rade. sau as iesi afara as sta pana tarziu. sau merg prin oras. cu prieteni.depinde. norocoas`o:*
LisaJulie întreabă: