| DorelSudoru a întrebat:

Daca ai fost dat de la 6 ani la scoala se poate zice ca nu ai cei 7 ani de acasa?

16 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Doar daca al saptelea an ai fost plecat de acasa. oh go on

| cretzufinish a răspuns:

Cam asa ceva... dar poate invataturile au fost atat de compresive incat au incaput doar in 6 anihee hee

| Vizitiul a răspuns:

Nu! Cei sapte ani de acasa se refera la o educatie temeinica. Educatie pe care o poti avea sau nu, chiar daca ai 20 sau 6 ani. Aici, anii nu-si au relevanta. Pot avea sase ani, avand un comportament respectabil, si atunci mi se spune ca am cei sapte ani de acasa, chiar daca-s numai 6. Este un fel de a spune!

| positivity a răspuns:

Buna.

Nu neaparat, eu sunt data la scoala de la 6 ani si nimeni nu mi-a zis ca nu am cei 7 ani de acasa.

De multe ori se zice ca nu ai 7 ani de acasa, cand nu este cuminte, inveti, etc.

Pa, pa.

| User a răspuns:

Daca e asa, inseamna ca sunt cel mai mare porc al TPU-uluistraight face

| Amalia21 a răspuns:

Cei 7 ani acasa inseamna daca te comporti civilizat...adica ce ai invatat ca aste civilizat de la parinti

| ɐɹıʌןǝ a răspuns:

Cei șapte ani de acasă se referă la educația copilului, indiferent dacă sunt 6 sau 7, important este că a primit educația necesară vieții.Nu este legat deloc de timpul în care a fost educat.

| zalisa a răspuns:

laughing)
Culmea e să-i spui unui copil de șase ani că nu are cei șapte ane de-acasă!

| DorelSudoru explică:

De fapt eu acum am mai multi ani dar am fost dat de la 6 ani la scoala(aveam 6 ani si o luna parca) si de curand o profesoara m-a intrebat daca am cei 7 ani de acasa (din diferite motive) si eu i-am zis ca mau dat la scoala de la 6 ani si n-am avut cun sa stau 7 ani acasa de aceea am pus intrebarea laughing big grin si stiu la ce se refera candva can zice ca nu ai cei 7 ani de acasa nu trebuia sa-mi explicati chiar asa xD dar e bine mersi de raspunsuri

| Crisstina a răspuns:

Nu! laughing pentru ca ai fost si la gradi, deci...

| DorelSudoru explică:

Cristina nu am fost la gradi am fost direct la scolala laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am pierdut nimic.am castigat unul de scoala.

| marrr a răspuns:

Este o expresie care se foloseste atunci cand un om este needucat, [netinand cont de categoria la care-a fost pusa intrebareahee hee]

| Tourniquet a răspuns:

Cei 7 ani de-acasa = educat, disclipinat, bun.

Deci, nu conteaza ca ai 7, 6, 100 de ani. Conteaza educatia. laughing

Stefan
| Stefan a răspuns:

Se poate spune ca ai noroc in viata.

| Annitu a răspuns:

Doamne.deci intrebari d`astea imi puneam si eu Ia 10 ani (si inca imi mai punblushing ) I don't want to see