| CastorR a întrebat:

Daca ar fi dupa voi, la ce ora ar incepe scoala si cat ar dura.
La mine ar incepe la 13:00, ca sa pot dormi, si s-ar termina la 13:01.
Cum ar fi dupa voi?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca se pune si facultatea prefer sa o las cum e. nu am bunavointa sa ajung un incult precum cei ce se duc la scoala cu scarba. dar vai... vad ca sunt multi copii prosti pe aici care cred ca scoala n`are nicio importanta. de aia ajungeti sa cersiti ca nu aveti pic de cultura. rusine

23 răspunsuri:
| JustMeBăi a răspuns:

Sa inceapa la 12:00:00 si sa se termine la 12:00:01.

laughing

| Loome a răspuns:

Program:
-dirigentie
-dirigentie
-... si mai multa dirigentie [dirigu meu e super tare]
intre porele astea, pauze de o ora.
si ora tot o ora[60 de minute, 3600 secunde, ca la perversu]
si fara teme.
Si o data pe saptamana sau de mai mu; lte ori cate 2-3-4 ore de pizza, suc si mcdonalds obligatorii big grin

| ăăăă a răspuns:

Pai...sa fie ore, dar de la 12:30 - pana la 14:30
dar cele mai importante materii!
Desen, Muzica si Sport
P. S. sa fie 2 zile de scoala si 5 zile weekend

| AcidCuSange a răspuns:

5 pauze mari de 30 de minute.Sa incepem la 17:00 si sa terminam la 19:01big grininclusiv pauzele sa stiti!

| Tiby a răspuns:

Pai ar fi doar intr-o zi pe saptamana, nu am scrie etc. (lectiile s-ar desfasura oral) fiecare ora ar dura cam 30 minute si nu am primii teme.
si dupa fiecare ora cate o pauza de 20 minute.

cam asa ar fi la mine happy

| ELNuInvataMomentan a răspuns:

13:00:00-Buna! Buna!
13:00:01-Pa! Pa!

| Pufulete8682 a răspuns:

Sa fie scoala doar o zi pe an si aia sa pice duminica laughing

| Raisa a răspuns:

Poiii
La mine ar fi asa:
La scoala am merge doar sa radem, sa bem, asta timp de 3 ore.
In restul de 2 ore ne-am trezi din betzie sa nu observe parintii, si in ultimele cateva secunde am zice "noapte buna" si am pleca acasa in zigzaguri.
Palpitant, ehh?smug

| raresel a răspuns:

Pai ar incepe la 11:30 pana la 12:00 sa avem sportul si dupa aia l a 16:30 pana la 17:00 pauza mare. fundita?

| Oxanna a răspuns:

Paaaistraight face sa inceapa pe la 11-12. 00, sa avem ora de 40 de mine, pauza de 20, si puza mare de 25 de minute. aa da si intre 13. 00 si 14. 00 pauza de masabig grin
orele sa se termine pe la 15. 00-15. 30 ca sa avem si viatabig grin

| acestaesteunnume a răspuns:

La mine ar fi asa:
Sa ne trezim la 10:00
Sa fim la scoala la ora 11:30
Sa avem ore orale, pe toate, in afara de matelaughing
Toate orele sa dureze 45 de min
Pauza sa fie de 15 min
Sa se termine scoala la ora 12:30
Visele melelaughing

| YiaSwimsInTheWater a răspuns:

Dupa mine ar incepe la 10. 00 si s-ar termina la 14.00.Adica inteleg ca vrem sa stam acasa dar mai trebuie si scoala.

| thegreatgatsby a răspuns:

O ora in fiecare zi, de la 13:00 la 14:00 ar fi perfectwinking

| Micheille a răspuns:

Sa n-avem teme, sa intram in clasa spunem buna dnei profe, lectiile oral, sa inceapa de la 13:00 si la 13:02 sa se termine toateeelaughing si sa fie numai cand am eu cheflaughing(glm) adica vineri numalaughing

| Alexyka a răspuns:

Sa inceapa la 13:00 sa spuna copii buna profei si dupa sa plece acasalaughing)

deci ar dura cam 30 de secunderolling on the floor)

| skizz0 a răspuns:

Io zic sa inceapa la ora 15 :00 sa vina toti profesorii si sa zica,, copiilashii mei dragi pentru ca ati venit asa devreme luati cu totii 3 de 10 (dar sa zica asa toti profesorii prezenti. in general is 6) sa ne de-a drumul la 15:10 apoi sa ne duca cu masina pe toti pana acasa...

| Deea_9487 a răspuns:

Sa inceapa la 13:00 si sa se twermine la 15:00, pauza mare de jumate de ora, 3 pauze mici de 15 minute.sa facem numai desen si safacem sportu afara baietii de la noi sa joace fotbal(la fiecare ora de sport o bat pe profa la cap sa le deie voie sa joace fotbal)iar noi fetele sa jucam jocuri intre noi, si fara teme pentru. acasa!laughinglaughinglaughing2 zile de scoala pe saptamana!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un minut cred ca este prea putin, crede-ma! deci dupa mine ar fi sa inceapa la 7:00 si sa se termine la 14:00. si cred ca ce am invata ar fi deja cum este de obicei. asta e o gluma! daca un copil nu ar vrea sa aiba scoala, mai bine nu ar exista.rolling on the floorlaughing
bine deci raspunsul meu e ca scoala sa inceapa la ora 12 si sa se termine la ora 12 si 10 secunde ca intr-o secunda nici macar nu ai putea sa deschizi usa clasei.happy

| adela_5527 a răspuns:

Ganditiva si la partea buna in a merge la scoala :iti intalnesti priteni, razi, unele ore sunt chiar distractiva :mie una imi place la scoala

| myrcea_2787 a răspuns:

Sa fie 1 secunda de scoala pe an laughing

| teo102 a răspuns:

Dupa mine ar incepe la 12:00; 12:30 am avea ora de 10 secunde pauza de o ora si tot asa si sa avem calculatoare la scoala ca sa stam cu prietenii mai mult

| valyrn a răspuns:

Pai...sa inceapa la ora 12, lectiile sa fie de 40 de min. si pauzele de 20 min (cea mare de 25) si sa se trmine pe la 4, 5

| EMI_7156 a răspuns:

Pai dupa mine ar fi o pauza de 50 min si ora de 10 min(pacat ca sunt doar vise ar fi frumos sa fie adevarat)

Întrebări similare