| Acadea_4138 a întrebat:

Daca ati afla ca fratele tau este Justin Biberon. Ce Ai Face?!laughing
P. s : T/A

Răspuns Câştigător
| Bya132 a răspuns:

De față cu părinții m-aș purta frumos, dar când pleacă, sau singuri în cameră, îl nenorocesc xD
Îl lipesc de perete, îl pictez, îl fac cu ojă (pe față), îmi pun dopuri în urechi bag la maxim ac/dc (rock, în general) când face duș, merg peste el și îi opresc apa caldă, îi fac dezastru în cameră și dau vina pe sunetele muzicale care s-au răzbunat pe el, îi rup temele, îi șterg la o lucrare tot ce a făcut corect, și mă duc și mă plâng la profesoară că merita 4, îi pun un pumn de sare în farfuria unde mănâncă, îi pun toate hainele la spălat, după i le pictez și scriu: Justin Bieber is gay. De câte ori cântă îl dau cu capu' de toți pereții, îl rujez în somn, îi fur pijamalele și le dau la aurolaci și îi dau pijamale de fetițe (sau chiar deloc). Și alte chestii până când înnebunește și se dă singur spre adopție

21 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Mi-ar fi mila...
Nu de mine, de el
As fi cel mai mare cosmar al lui...

| FucktheSystem a răspuns:

Murder! devil
Daca o sa aflu ca e fratele meu maine o sa pun o intrebare gen " Cum se scoate sangele de pe covor, cum se sterg amprentele de pe un cutit si cum se sterge seria de pe o arma? Multumesc de ajutor dau Fundiiiii :*"

| Afdsa a răspuns:

Ii lipesc boxele de urechi, si bag la maxim o melodie de la AC/DC, Metallica sau Slipknot.

| Bylok a răspuns:

Cred ca mi-as face frumos bagajelul si as pleca in gara la cersit.Cu banii aia care i-am facut imi iau un bilet spre alt oras in care nu ma cunoaste nimeni laughing

Iti dai seama JB la TV facand un anunt ca si-a pierdut sora si roaga din tot sufletul daca ma vede cineva sa anunte la nr de tel 02322365. iar recompensa este un autograf si un sarut laughing nici nu vreau sa ma gandesc mai departe laughing

| BoGhDaN a răspuns:

Asi rugao pe mama sa ma renege (de la renegat adica sa nu mai fi copilul familiei care dea nascut)

| julyyy a răspuns:

Eu vreau sa-mi fie sot nu frate!

| julyyy a răspuns:

Chiar nu va puteti abtine sa dati stupid?

Am spus si eu ce mi-as dori, nu am insultat pe nimeni!

| Dollicious a răspuns:

L-as omori in timp ce doarme

| No a răspuns:

As lesina laughing

| 5SOS a răspuns:

M-as omori sau mi-as schimba complet sangele pentru ca e de acelasi sange cu mine sau m-as omori.

| PamPamGoesGreen a răspuns:

Probabil l'as teroriza pana s'ar renega de la familie straight face

| OneMoreChance a răspuns:

I-as da un pumn in gura si l-as pune sa imi dea toti banii rolling on the floor

| Athykzx a răspuns:

LJ noi am dat stupid pentru ca nu t-ea intrebat nimeni ce ai vrea sa fie JB pentru tine.Acadea a intrebat ce ai face daca JB ar fi fratele tau.

| JustinBieberIsMylover a răspuns:

L-as imbratisa toata ziua fara sa ma opresc! I love you justin :X

| Alex_7125 a răspuns:

Bya132VăUreazăPașteFericit a răspuns:
raspuns ales
De față cu părinții m-aș purta frumos, dar când pleacă, sau singuri în cameră, îl nenorocesc xD
Îl lipesc de perete, îl pictez, îl fac cu ojă (pe față), îmi pun dopuri în urechi bag la maxim ac/dc (rock, în general) când face duș, merg peste el și îi opresc apa caldă, îi fac dezastru în cameră și dau vina pe sunetele muzicale care s-au răzbunat pe el, îi rup temele, îi șterg la o lucrare tot ce a făcut corect, și mă duc și mă plâng la profesoară că merita 4, îi pun un pumn de sare în farfuria unde mănâncă, îi pun toate hainele la spălat, după i le pictez și scriu: Justin Bieber is gay. De câte ori cântă îl dau cu capu' de toți pereții, îl rujez în somn, îi fur pijamalele și le dau la aurolaci și îi dau pijamale de fetițe (sau chiar deloc). Și alte chestii până când înnebunește și se dă singur spre adopție

rolling on the floor))) forte tare laughing))

| passenger a răspuns:

Ce conteaza oh go on Ma prefac ca nu stiu engleza, si nu comunicam laughing

| larisa_3005 a răspuns:

As plange eu nu vreau sa fie fratele meu vreau sa fie iubitul meu; D

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mana,,,,,cred ca as lesina...dar l as omor...da l d.** de gauy.
adica ...nu stiu l as omor
rolling on the floor////desi nu cred ca se va intampla

| Cucubauuuu a răspuns:

Foarte simplu! In prima zi zic ca sunt cea mai mare fana a lui,pardon,ei si seara ma duc langa el si il desenez cu marker permanent,, 636, 657 likes, 1, 285, 956 dislikes,OMG! I am soo idiot!,, I-as face poze asa, leas pune net. Apoi ii cer scuze...ascult ceva ce nu-i place...de exemplu manele(nu ca mie mi-ar placea si as stii cei nu-i place) si las inebunii. Apoi mias cumpara o mitraliera si i-as spune ca e de jucarie,apoi la un concert,in timp ce e pe scena las impusca, fara sa il omor. Apoi saracu o sa plece spunand,, Ajutoooor! Vrea a sa omoare! Scapatima de nebuna!,,rolling on the floor

| Fufletu a răspuns:

Las dezbraca las pune s-o faca cu selena sa ma uit iar apoi cand doarme i-as pene o perna peste fata si i-as taia p**a

| JustinBieber_9774 a răspuns:

As vrea sa-mi fie sot!love struck
L-as saruta tot timpul.
Love JB!

Întrebări similare