de ce mi-ai adus aminte? puricele din blana lui flafy si-a rupt un piciorus.am nevoie de 25.000 de euro pentru operatie... poate in sezonul urmator
rezista Botic! rezista! mami o sa stranga banii!
lol
Bună seara dragi telespectatori.
Eu, particip la Dansez peste(lol) tine, pentru următorul caz.
-Bună, mă numesc Baltoș(așa mi-a venit) Cristian, și sunt din București. Mama mea are salariul de 400 de mii de euro lunar, iar tata, de doar 100 de euro lunar.
*Iulia Vântur mod on*
Și ăsta nu este începutul, viața lui Cristian pare din ce, în ce mai dură!
*Iulia Vântur mod off*
*Cristian mod on*
Când ieșeam afară, mama îmi dădea 500 de euro. Dar nu aveam bani să îmi cumpăr o acadea la 50 de bani.
Am mers peste tot în lume, acadeaua tot atât de scumpă era.
*Iulia Vântur mod on*, *Cristian mod off*
Și acadeaua nu este singurul bun pe care și l-ar fi dorit. Cristian își dorea o gumă de mestecat.
*Iulia Vântur mod off*
*Cristian mod on*
Guma, deși costa 30 de bani, nu avea gust bun. *Cristian plânge* mereu mi-aș fi dorit, ceva mai gustos...
*Cristian mod off*
*Mother's Cristian on*
*mama lui era îmbrăcată mai ceva ca Lady Baba*
Cristian, mereu se plângea că n-are bani, i-am spus că salariul meu va crește, și va avea bani măcar de o gumă.
*poveste încheiată*
*Ștefan Bănică plânge*
Nu pot să cred prin ce trece acest copil...O invit în platou pe Bya, și partenerul care luptă pentru Cristian!
*Cristian era un obez care asculta Justin Bieber, de aceea Bya s-a accidentat intenționat și a părăsit platoul Dansez peste tine*
-Acum vom urmari cazul Andreei Garlateanu.( nu e numele meu)
-Buna. Sunt Andreea Garleateanu si am 10 ani. Am venit la Dansez Pentru Tine pentru ca tatalui meu i-a crescut un cos pe nas.
Traim f. greu. Avem o casa cu 5 etaje, cu piscina, sala de jocuri, 20 de dormitoare, 10 bai si 10 bucatarii. Avem doar 50 de hectare de teren. Pe 10 este parcul de distractii, pe 10 avem "crescatorie" de rosii, pe 10 de porumbi, 1 hectar garajul, iar pe restul ne jucam noi, cei 5 copii, cu cei 30 de caini ai nostri si calarim cei 10 cai. Mama castiga lunar 20 mil. de euro, iar tata 19 mil. de euro. Avem 732 de masini. Cosul ne costa 2 lei sa il scoatem, dar nu avem acesti bani. Multumesc.
)))))))))) (nu e real nici macar numele dapai ce scrie acolo)
Eu as lupta pentru urmatoarea cauza:
Ma numesc Cristina.Din pacate, mama mea a fost angajata ca o contabila care sta toata ziua cu cracii pe masa si toata ziua pipaie Iphone-ul cu unghiile ei cat girafa.Aici,se pare ca (virgula) castiga mult mai putin, si anume 2000 lei pe ora. Tatalui meu i s-au redecorat toate castelele in culoarea lui favorita, roz,si nu mai avem bani sa ne platim biscuitii nostri de soia cu cereale integrale si orez amestecat cu grau,porumb si tot felul de arome cum ar fi:fulgi de ciocolata pe margini batuti in diamante, prafuri de ceai de pui de gaina, si cu petale de de narcisa salbatica.Va rog votati-ne! Numarul e ala de mai jos desenat cu sclipici roz.
Funda?
Cristina este o fata care s-a culcat cu TPU si a ramas insarcinata.TPU o sa o paraseasca daca nu isi pune silicoane, ca sa fie la egalitate cu burta, haideti sa o ajutam
!
Cristina este o fata saraca din Brasov care vrea sa isi puna silicoane si nu are bani. Ea face sex cu toti betivani pentru bani. Acum este timpul sa ii implinim visul. Ajutati-o pe Cristina sa isi puna silicoane!
Stimat Juriu
, ieri in timpul orei de romana colegul meu asculta melodii monofonice la al sau Nokia 1101 si Domnul Director a venit si a confiscat telefonul.Va rog avem nevoie de 1 ban pentru telefon si nu gasim marunt
. Apelam la ajutorul dvs., stimati telespectatori. Speram ca Juriul sa ne ajute sa mergem mai departe.