1. Nu vreau plăcintă, merci mult.
2. N-are decât să mă blesteme. Mă doare -n degetul mic.
*se uită la întrebările lui @Ciocolăţicăă*
O sa te blestemee!
Şi ţi-am spus că mă doare în degetul mic de blestemele lui. Mare brânză... rămân fără tastatură. Pot să-mi iau alta.
De fapt, nu poti sa-ti cumperi alta atat timp cat esti blestemata. Nu stiai asta
?
De fapt, nu-mi pasă de blestemele lui Satan. Nu ştiai asta
?
Daca nu'ti pasa de blestemele lui, nu o sa mai primesti ciocolata NICIODATA
.
Ciocolata,bineinteles
.
Bun, bun ![]()
Vreau =p~
[ aicititparantezadegeaba ]
Pe langa placinta, nu vrei si niste ciocolata?
.
Vreau, vreau, vreau, vreau, vreau, vreau, vreau...
* dupa 3 ore *
vreau, vreau, vreau, vreau ciocolata cu capsuni
Http://www.albumdefamilie.ro/......x1024.jpg. Nu e numai ciocolata cu capsuni. E inghetata :x!
Ok... dar nu imi place cum arata
Mai bine da-mi ciocolata cu capsuni :X
Te rogg`
Imediat... *isi cauta ciocolata in dulap*. http://i.clubafaceri.ro/......79_big.jpg :x.
Dintr-o data ma apuca o idee nebuneasca sa ma uit pe peretele tau
Ce ti se pare asa interesant la el?
Ca e gay
Eu? Sa ma uit la intrebarile tale? Niciodata!
*se uita la intrebarile lui Ciocolațicăă*
Nu o sa mai primesti ciocolata niciodata
!
Si? Am toneeee acasa. Bine nu chiar tone dar am multe. Bineeee sunt in criza de dulciuri! Pana o sa vina Mos Nicolae
P.S.: Nu mai cred in Mos Nicolae
Dar in fine...
Eu chiar vreau o placinta
.
Da-mi una cu ciocolata si frisca te rog
.
Merci.
Foarte bine
.o sa primesti si tu ciocolata cand o sa mai am. ultima bucatica i'am dat'o lu' draga noastra Balonashee
.
Te sparg pe tine si imi scoti ciocolata de unde vrei, pe mine nu ma intereseaza, am pierdut 3 milisecunde ca sa iti raspund si tu nu imi dai macar pachetul in care a fost ciocolata? Sa vezi, ma mut la religie si il rog pe satana sa te bintuie si sa vezi tu cum te faci fabrica de ciocoltata, asteapta. Gata, hai da-mi ciocolata, pufuletule.
Okeeyy. Gataa! Iti dau imediat :-s *Cauta ciocolata*. http://1.bp.blogspot.com/......godiva.jpg Acum, gata, esti calm :o3?
LisaJulie întreabă: