anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă e chiar aşa cum ziceţi voi despre Justin Bieber nu avea atâta succes şi atâţia fani şi pâna la urma urmei trebuie să recunoaştem că nu cântă rău şi chiar arată bine...

Sunt atâţia oameni cărora li se pare pă trend să il urască pe Gb. doar că aşa face toată lumea. Sunt respective care zic de el că e aşa şi pe dincolo şi in lumea reală au postere cu el pe pereţi, penar cu JB, pix cu JB, covor cu JB, masă cu JB, perdele cu JB, plapumă cu JB, toaletă cu JB, le sună telefonul cu JB :-j.

Şi sunt absolut pregătită să vă aud comentariile şi chiar vreau să văd dacă există cineva care să imi dea nişte motive plauzibile pentru care JB e chiar aşa fail. Nu motive gen cântă naşpa, arată naşpa, e gay, are cap de mop sau alte vrăjeli ieftine.

Mie una melodia asta îmi place de mor http://www.youtube.com/watch?v=qdDVtFvJwUc. :) Nu sunt o fană înfocată JB... nu sunt fană dar totuşi mi se pare că populaţia o ia puţin puţin complet razna cu ANTI JB-urile. E om până la urmă...

Şi nu încercaţi să judecaţi omul doar pentru că e sau nu fanul lui. Dacă nu e fan e deştept, dacă e, e prost. Sunt absolut de acord să judecăm fanele disperate care " il yubesk pe giastiin si vreau sa ma insor cu el ca mi-am luat deja rochye de myreshaa " şi sunt de-adreptul inculte pe faţă şi au o obsesie pentru cineva pe care nu îl vor întâlni aproape niciodată.

Vreau păreri. Aştept si critici, orice.

41 răspunsuri:
| SkaterBaa a răspuns:

big grin nu sunt un fan

| Muflă a răspuns:

Mie mi se rupe de el.

| Alexya_5478 a răspuns:

Buna cei care spun despre justin biber ca este gay si toate chestiile aste sunt gelosi pe cartiera lui ca are ata succes.deci nu ii bga in seama ca pe justin biber il doare in*** de parerea altoraa...fii uh calma ca...or vrea ei sa aiba vocea lui:*bye pop

| PinguinuL a răspuns:

Eu sincer...
nu am nimic cu jb, doar ca nu imi place muzica lui.
nu il urasc... pana la urma urmei nu mi-a facut nimic.

| SupraDozaDeVise a răspuns:

Sunt perfect de acord cu tine happy
Nici eu nu sunt fana, dar sa recunoastem ca unele melodii sunt chiar frumoase happy

| MissDelevingne a răspuns:

Biberonul cereea pe strada inainte sa-l promoveze rapper-ul ala...lua haine de imprumut si acum de pe drumuri a ajuns de-o linge in c~r pe selena gomez... extraORDINAR

| Cazzoz a răspuns:

Trebuie sa ascult gaystin pentru ca asa spui u nuh?

Get a life!

| RockLover94 a răspuns:

Presupun ca Justin Bieber a avut parinti cu muuuuuuulti bani si s-a gandit si el sa fie faimos(maaai ales ca s-a inventat sintetizatorul)straight faceSincer...Mi se pare un fitos arogant care nu are absolut nici un rost in lumea vedetelor.Este doar un om caruia i s-a urcat celebritatea la cap si imi pare sincer rau pentru Selena Gomez, cu ea nu am absolut nici o problema.Iar fanii JB sunt de obicei niste fitosi adevarati in tara noastrastraight face

| ȘtefiȘtef a răspuns:

Da bine a venit momentu judecatii.
So...Ok, nu imi place cum canta( mai ales Baby ma calca pe nervi) DAR ( da, exista si un dar) trebuie sa recunosc ca e frumusel (tuns. imi place mai mult tuns) happy Oh, Jesuse, pentru. asta o sa primesc la critici de o sa mi se urce pana-n gat.

| αηηα a răspuns:

Sincer mi`e indiferent de el, nu sunt un fan si niciodata nu voi fi.
Cand am auzit prima data o melodie de`a lui am crezut ca e femeie dupa vocestraight face
Si nu stiu de ce ti se pare ca arata bine pentru ca nu e deloc asastraight face
Acuma` fiecare cu parerile lui. da` practic ma doare`n paispe de el...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am hartie igienica cu el :->
Imi ajuta cand fac dhiaree ( cred ca stiti de ce am pus h )
Nu sunt fana, il urasc.
II urasc melodiile si nu-l suport.
Poate sunt eu diferita de ceilalti si am ''un defect'' pe langa ceilalti dar asta`s eu si nu ai cum sa ma schimbi urasc justin biberon din tot trupul meu ii urasc melodiile, urasc cum arata.
@Alexya pe bune nu mi-as dori sa am vocea aia pitigaiata.
Voi chiar nu vedeti ca au aruncat oamenii cu oua in el la concert?
@adryz98efata cam are dreptate.
@RockLover94 are dreptate.
Acel baiat are mii de fite si se crede Dumnezeu.
Crede ca toata lumea ii sta la picioare. Ca toata lumea il venereaza.
Dar nu e asa.

| VacutzaRoscata a răspuns:

Nu il suport,nu pentru ca e pe trend sau nu stiu ce prostie
pur si simplu,copilu ala are voce de fata plus ca e si cam afon straight face
si nu mi-as cumpara vreodata pixuri cu el sau sa am postere, dar in schimb as vrea wc cu JB love struck, sper ca intelegi ideea

| ISaidHelloToMe a răspuns:

@Alexya Dude, ma crezi geloasa pă vocea lu' ăsta?
De fapt, nu sunt.
Pana la urma e parearea mea si nimeni nu poa' sa mi-o schimbe.
Fiecar cu parerea lui!
Peace!^_^

| AugustaD a răspuns:

Uni care au comentat negativ la adresa lui au spus ca este fitsos.Dar nu cred calau cunoscut personal.E adevarat ca mai face niste mutre din alea de alui da na.Nu port sune ca imi place mult vocea lui dar unele piese sunt ciar reusite.

| Rebeca2911 a răspuns:

Eu una tot îl urăsc.happy

Mi se fâlfâie mie de el...

| LolNope a răspuns:

E o vacah afona!(fara suparare,nu e vb de tine,VacutzaPoartaTanga)
Vreau si eu un WC cu el,din tot sufletul.
Recunosc,am avut o revista care mi-a dat un poster cu el, si l-am pus pe perete(ma rog, l-am pus pe tabla de darts si i-am facut machiaj cu carioci).

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Apreciez ca ai avut curaj sa scrii asa ceva! Pana la urma e parerea ta si nimeni nu-ti poate lua asta!
Despre Justin ...pai nu stiu... unele melodii is faine, dar doar atat!

| Turquoise a răspuns:

Buna,
In sfarsit o persoana care gandeste rational.M-am saturat de toate intrebarile cretine cu 'ce ati face daca l-ati vedea pe Justin' si raspunsurile 'il omor, ma marit cu el' etc. Sunt doar fite, faceti asa ca e la moda.Eu nu sunt fan, dar nici nu il urasc sau chestii de genul.Imi este indiferent.Deja mi s-a acrit.au fost atatea certuri stupide pe TPU pe tema Justin Bieber.Asta e Romania.prostie si incultura.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am mai postat un răspuns la o întrebare asemănătoare. http://www.tpu.ro/......l-insulta/

| soraluisatan a răspuns:

Am colac de wc xu fata lui.imi place sa ma c*c pe fata lui! da in fine, unii il iubesc, unii il urasc.eu nu mi schimb parerea.haters gonna hate! u mad?winking

| D3e3 a răspuns:

RockLover94 a răspuns:
Presupun ca Justin Bieber a avut parinti cu muuuuuuulti bani si s-a gandit si el sa fie faimos
De ce vorbiti in lipsa de cunostinta!? Justin traia intr-o casa cu sobolani,canta pe strazi ca sa castige cativa bani de buzunar, familia lui era ajutata de biserica cu bani straight face cum puteti spune ca parintii lui au fost bogati straight face!?
Si nu i s`a sculat lui asa dintr`o data sa devina faimos.A fost descoperit de Scooter Braun.
Si ce raspunsuri de cacao. `as vrea wc cu JB` cati ani aveti? maturizati`va frate! Chiar nu constientizati ca va pierdeti timpul? Decat sa stati pe un site injurandu`l pe baiatul asta care totusi a ajuns undeva sus, mai bine faceti ceva ce pentru binele vostru. Chiar va credeti mai buni decat el? Credeti ca daca stati in spatele calculcatorului si va bateti joc de munca unui tanar artist ajungeti undeva? Stati putin si analizati.Cu ce sunteti voi mai buni decat el? Bare el a avut curaju` si puterea sa lupte pentru a`si indeplini visul, dar voi? Nu va dati seama ca voi, prin `ura` asta il faceti si mai popular?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@D3e3 da, ne credem mai buni ca el si sunt multe motive.
1. Noi nu traim cu sobolanii.
2. Daca am vrea am canta mai frumos si mai bine ca el. etc.

| D3e3 a răspuns:

@Căţeluşă:minte`ma mai frumos.

| BlackVeil a răspuns:

Ma eu chiar n-am nimic cu el, pur si simplu nu-mi place ce canta el, atat...Si eu m-am saturat de astia care-s anti-Bieber, m-am saturat de comicuri anti-Bieber, au devenit plictisitoare si de prost gust. straight face

| TwixulDrept a răspuns:

Nu stiu Nu-mi pasa Nu ma intereseaza Nu ma roade de el...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@D3e3 se vede ca esti doar o biberonista si incerci sa-ti aperi biberonul rolling eyes

| TwixulDrept a răspuns:

Băăă fratilor ce ve roade ma pe voi ca il vorbesc altii de rau pe Bieber? Ce va plateste sa le tineti altora predici de el. Ce sunteti asa obsedate? Te crezi mai destept? Tine pentru tine ca nu ne roade pe noi. Da poate chiar ma cred ma buna de cat el... Si cu ce te deranjeaza ca-mi pierd eu timpu? Imi platesti tu netu? Imi dai tu de mancare? Care-i faza pe aici ca nu inteleg. Daca vreau si am chef zic de vrea muschiu meu de Bieber. Eu nu-l urasc pe Bieber cat urasc fanele obsedate, pupinc*riste care-l tin in brate ca pe dumnezeu si daca a cantat pe strazi si astea gata aoleu ce a patit baiatu asa.sarmanu. Voi maturizati-va! Eu poate vreau si capac de wc cu ...Amy Winehouse(nu am nimic cu ea am dat-o ca exemplu) ce te deranjeaza pe tine? Frate ce se trezesc unii sa zica ei ce sa faci, nu s-a luat de mine da ma enerveaza ce drqu facem aici?!
Mesaj pentru D3e3 si toate fanele Bieber(ca daca ii zic Biberon toate
imi sariti in cap )

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Nuuu,tocmai a distrus o melodie cu un cover tampit! sad Fuckin' hobo! (sa nu zic homo -_-')

| D3e3 a răspuns:

@NoNameToday:Normal ca ne `roade` atata timp cat el este idolul nostru.E la mintea cocosului.Pe tine nu te deranjeaza cand cineva iti insulta idolul(daca esti fan adevarat, bineinteles)? Pe mine ma deranjeaza si nu suport cand cineva se ia de preferatul meu.Si mai ziceti ca de ce fanele incep cu gura.Poi normal ca incep si ele. Daca ati termina voi cu aceste comentarii patetice si fanele ar inceta.Noi intelegem ca e ceva normal sa nu va placa acelasi lucru ca si noua, doar e omenesc dar mai ganditi-va si voi inainte sa postati un comentariu.Nu ne plateste nimeni, asta e datoria noastra de fani.Si daca ne aparam idolul asta nu inseamna ca suntem obsedate.Nu ma cred mai `destept`(apropo sunt fata) dar poate ma cred mai matura decat altii.
Hahaha,mai buna decat el? da`mi un singur motiv pentru care tu te crezi mai buna decat el! Daca stai in spatele calculatorului si il injuri asta nu te face mai buna decat el(si nu ma refer numai la tine).Nu ma deranjeaza ca iti pierzi tu timpu`, din partea mea poti sa te sinucizi ca nu`mi pasa, dar va dadeam un sfat.Eu cred ca decat sa stai sa injuri o persoana, pe net, pe care nici macar nu o cunoasti, mai bine ai face ceva spre binele tau.Nu suporti fanele obsedate? Nici eu nu suport `haterii` obsedati, unii chiar sunt mai obsedati decat fanele.
Gresit.eu cred ca hateri astia `vreau wc cu jb` ar trebui sa se maturizeze.
Si ce? te`ai simtit cumva cu musca pe caciula de esti asa revoltata?rolling on the floor)