| Arthur a întrebat:

Dacă mă ascund după cuvinte mă poate găsi cineva?

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Cu certitudine te poate gasi unul/una, care ti-a "sters" cuvantul dupa care te-ai ascuns. Daca cuvantul era de dragoste, poti sa "pici" in plasa celei care te-a gasit.
Cred ca stii ca, dupa cuvinte se "ascund" multi oameni si este bine sa fii atent la ce spun acestia, pentru a nu fi dezamagit.
Ganduri bune si cuvinte cat mai frumoase, pentru a-ti "asterne" un vis placut in aceasta noapte.

30 răspunsuri:
| Muflă a răspuns:

Depinde cat de skinny esti

NOname
| NOname a răspuns:

Daca ma ascund dupa cuvinte, ma poate gasi cineva?
Daca cuvintele sunt suficient de transparente, atunci da.winking

P. S. ce rima frumoasa a iesit, si, nici macar, n-a fost cu intentie.hee hee

Răspuns utilizator avertizat
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Da, cuvintele sunt rostite de tine!
Pa, pa.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Te poate găsi propoziţia sau fraza formată din acele cuvinte.

pa, pa.

| Vizitiul a răspuns:

Te gaseste constiinta!

| Razvan a răspuns:

Da.Prietenadevil
Ea te poate gasi. E grav atunci cand ea se ascunde dupa degethee hee

| JeSa a răspuns:

Doar dacă te trădează sinceritatea.

| JeSa a răspuns:

''greenmile00 a răspuns:
Astia-s prosti frate, n-au auzit inca de mama lu' stefan cel mare cu binoclu'n talpa. Asta sigur te gaseste, si un lotus pe tavan nu e o treaba prea memorabila.''
Greenmile00,
Scuză-mă, tu, mai precis, cui aduci jigniri aici?
Am senzaţia că la adresa noastră; celor pe care nu-i cunoşti. De astfel, mai am impresia că nici nu-ţi conştientizezi vocabularul - neadecvat - avut (nici nu ai avut bunul simţ ca să ţi-l editezi/corectezi; a trecut ceva timp de când l-ai postat) faţă de noi. Deci, din start, ţie - respectul faţă de cineva, îţi lipseşte cu desăvârşire.
Indiferent de categoria la care suntem - Trivia/Amuzante, nu-ţi este permis ca să te dezbraci de caracter, aducând jigniri gratuite - oricui dintre noi, exprimându-te aşa - execrabil.
Şi, apropo, de contul tău, asta ca să nu mai avem discuţii/îndoieli, ţi l-am 'răsfoit' (să zic aşa) şi am observat că - aceasta, nu-ţi este singura postare, în care respectul faţă de ceilalţi, ţie îţi lipseşte. Asta e.
O zi bună tuturor.

| AcidCuSange a răspuns:

Poate...insa literele sunt mari, deci nu te va gasi cineva prea usor...Stai agatat/a de un Q si sunt sigura 100% ca nu te va gasi nimeniwinking.

| maryana5 a răspuns:

Daaa big grin! Te caut între spaţii şi tot te găsesc tongue devil

| Alice_2134 a răspuns:

Cuvintele te vor da de gol tongue

| ionica56 a răspuns:

DA. eu pe orisicinelaughing

| Valiku a răspuns:

Depinde daca esti un semn de punctuatie.

| clauss a răspuns:

Da, dar eventual ii poti tine la distanta

| simina a răspuns:

Depinde de doua ori de inteligenta:a ta, sa stii sa te ascunzi bine si a celui care vrea sa te gaseasca.Partea dificila este ca facand asta de mai multe ori, s-ar putea sa nu te mai regasesti.

| Deni7 a răspuns:

Nu stiu de-astea laughing

| jolie a răspuns:

Da. te tradeaza urechile...:->

| greenmile00 a răspuns:

Astia-s prosti frate, n-au auzit inca de mama lu' stefan cel mare cu binoclu'n talpa. Asta sigur te gaseste, si un lotus pe tavan nu e o treaba prea memorabila.

| bfvhjcv a răspuns:

Ce tare e intrebarea :X:X.asta chiar nu stiu thinking

| Me_5216 a răspuns:

...Depinde de cine te ascunzi.

| stefan31 a răspuns:

Pai da deci cum zic aaa de ce sa ne ascundem dupa cuvinte cand putem sa ne ascundem dupa unghii?! rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de ce, de cine, sau dupa ce cuvinte te ascunzi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce fire ai. am auzit ca neamul prost se cunoaste si cand doarme.deci depinde cum te percep cei din jur. te poti ascunde dupa cuvinte, dar te tradeaza faptele.si atunci s-ar spune, artur e parsiv. una spune alta face.sau daca esti tare in cuvinte; vrednic vorbitor.ne-a ametit bine.deci ai fi bun de politician. ei umbla cu aburitul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de cuvinte. Daca sunt din categoria "varza", "barza", "viezure", cu siguranta.

Răspuns utilizator avertizat
| Allé_3818 a răspuns:

Pff,... te gasesc

silabelelaughing