| JustMeFlory a întrebat:

Dacă o pocneşti, se cheamă maltratarea soţiei. Dacă te pocneşte ea, e autoapărare.
Dacă iei o decizie fără să o întrebi, eşti nesimţit. Dacă ea ia o decizie fără să te consulte, e femeie emancipată.
Dacă-i ceri să facă ceva ce nu-i place, e dominare masculină. Daca te roagă ea, îţi face o favoare.
Dacă apreciezi formele unei femei şi lenjeria sumară, eşti pervers. Dacă nu, esti homo.
Dacă-i oferi flori, urmăreşti ceva. Dacă nu, eşti fraier.
Dacă eşti mîndru de realizările tale, eşti plin de tine. Dacă nu, eşti lipsit de ambiţie.
Dacă o doare capul, e obosită. Dacă te doare pe tine, n-o mai iubeşti.
Dacă vrei să faci dragoste prea des, eşti obsedat. Dacă nu, ai pe altcineva.
De aceea bărbaţii mor mai repede decît femeile? eu cred ca dalaughing

Răspuns Câştigător
| dulshe a răspuns:

De acord cu tine!laughinglaughing

15 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Orice bărbat are nevoie de cel putin o femeie, deoarece exista o multitudine de lucruri pentru care nu poţi să faci guvernul vinovat.rolling on the floor

| Barajag a răspuns:

E adevarat, noi avem de castigat, cu feminitatea noastrabatting eyelashes

| Wtf9000 a răspuns:

Si daca imi da ea una prima, dupa care eu o casun cu bataia, asta cum se numeste? Nu e autoaparare? smug

| JustMeFlory explică:

@Grim:Nu stiu ce e... dar intr'o femeie nu trebuie sa dai nici macar cu o floarelaughing

| ioanaa a răspuns:

E ceva adevar in ceea ce ai zis. dar si pentru barbati sunt cateva afirmatii, la fel de adevarate. O sa revin cu ele, daca mi le amintesc sau incerc sa le caut.

| Wtf9000 a răspuns:

Aha deci sa inteleg ca femeile au voie sa dea in barbati, dar invers nu? Hmm...

auran
| auran a răspuns:

Din cele enumerate mai sus pe Grim il roade doar ideea de a manca bataie de la o femeiehee hee
Sunt cazuri rare, dar sunt!

| greg a răspuns:

De aceea merita femeile sa nu le faci pe plac mereu big grinwinking

Shin
| Shin a răspuns:

@auran: fiecare nu frica lui, nu? tongue Femeia care da prima in barbat... sincer, cam merita sa si-o ia... tongue
Shin

| Paula a răspuns:

Hellooo!
un barbat trebuie sa stie cand sa se opreasca si cand sa inceapa.
asta'i legea... si faza cu batutu raised eyebrows noi nu dam in baieti, cand nu e cazul. Face-ti in asa fel sa nu fie cazul not worthy.

| rubycaramel a răspuns:

Intotdeauna a existat o discrepanta intre sexe si doar in forma exterioara si apatica s-a acceptat miscarea feminista din secolele XIX - XX. Chiar si dupa au fost starnite disensiuni; multi barbati sunt misogini, femeile fara tendinte si inclinatii lubrice sunt aproape intotdeauna feministe. Dar daca nu exista empatie lumea va fi napadita ca si la inceput de un al doilea diluviu.
Femeia nu merita batuta, barbatul trebuie sa fie clasificat prin eleganta, culanta si intaietate. Niciodata nu putem spune ca femeia e mai inferioara; ea e la fel de inteligenta, desi, cum afirma Oscar Wilde - ea nu va fi niciodata geniu, ea apartine sexului decorativ.

| lili_1880 a răspuns:

E important sa gasesti un barbat, care sa te ajute in gospodarie, care din cand in cand sa gateasca, sa faca curat si in plus sa aiba o slujba. 2. E important sa gasesti un barbat, care sa te faca sa razi. 3. E important sa gasesti un barbat, pe care sa te poti baza si care sa nu te minta. 4. E important sa gasesti un barbat, care sa a fie bun in pat si care sa faca dragoste cu tine din placere. 5. E foarte important ca cei 4 barbati sa nu se cunoasca între ei! laughing))

| lia a răspuns:

Flory, dar tu de partea cui esti? laughing rolling on the floor

| lifeForJesus a răspuns:

Super tareeee...big grin

| aney a răspuns:

Dar esti femeie? SAu un cretin misogin ascuns dupa o foto de muiere?
Ehe, baiete, esti frustrat, si ai avut prea multe probleme cu femeile. Ia cauta mai bine, sa vezi cum o gasesti pe aia ce te pune la punct...pe nasica! hih