Din 3,14ZDA mătii`!![]()
Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
NOBODY knows.
Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
Atuncea cand se face mizerie in buric si nu te-ai spalat de-o saptamana, mizeria se ascunde sub canapea, si in jur de 2 zile tot creste un copil
Va zic eu de unnde vin copchii! Ii aduce Mos Craciun, Iepurasu de pastie sau Barza bine Baraza daca cei 2 sunt ocupati. Sper ca te-am ajutat, si acum iti voi spune serios! De la mamele lor sau hmmm Cam complicat din hmmm o gaura. Dar in fine nu cont este prea complicat de spus. Mie mi-a zis o fata! ![]()
![]()
:![]()
![]()
![]()
)
)![]()
![]()
![]()
Dintr-un joc.Cand mama-politista il prinde pe tatal-hot...si ii pune catusele dupa care...la "sectie"!
@ Nykku
Se vede ca te pierzi in propriile cuvinte.Ce Mos Craciun? Ce berze? Ce gauri?
Mai bine spune verde-n fata (chiar daca intrebarea e la T/A):
Sex! Sex! Sex! BANG! BANG! BANG!
Da eu stiu! Vin din puta mamei tale ma! De acolo de unde ai casunat si tu afara si ai dat buzna pe TPU cu aceasta intrebare incredibila.Si eu ca un gentleman ti-am raspuns pe intelesul tau.Acum din moment ce am dat cel mai bun raspuns te rog sa ma platesti cu fundita, bine?
LisaJulie întreabă: