anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Datorita carui fapt forma endoplastica a nedimensionalului impreuna cu murmurul irezistibil si metacoronarii pot declansa penetrarile inca nedislocate ale semioticii docriniene si pot duce la aflarea in cele din urma a pluralitatii deconectante?

10 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Inteleg.Mai adreseaza-mi astfel de cuvinte...

| Bogdanux a răspuns:

Aha, asa ziceam si eu.

Răspuns utilizator avertizat
| lalalalallll a răspuns:

Whoahuuu, da vorbesti pa' chineza ca n-am inteles nimic.hypnotized

| Șâret a răspuns:

Ca să-ntrebi tu.

| cristi202 a răspuns:

Ori nu mai stiu eu sa citesc, ori asta nu mai e limba dulce romaneasca!happy Fratele meu, in ce limba vorbesti, chinezeasca cu accente romanesti?happyhappy Tradu-ne!happy

| AliceInMordor a răspuns:

De ciudaaaa

| DeeaBlondiii a răspuns:

N-am inteles nimicstraight facelaughing.

| rolfenstein a răspuns:

Pai dupa parerea mea idiosincrazia dilematica isi reverbereaza atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscendent si disonant al obscurantismului incandescent de sorginte medievala, capsuland filonul crepuscular sincretic si aluziv metempsihotic al transmigratiei alchimice inspre circumvolutiunile interioare ale epocii istorice care tind sa formeze adevarate supape paleontologice inspre propensiunea paradigmelor de orientare paseista.

| MMihai a răspuns:

Http://annya20.blogspot.com/2010/06/intrebari-fara-sens.html#Intrebari fara sens
Published by AnnyA // // 5 comments

0digg

Tu cum ai raspunde la urmatoarele intrebari. Ce reactie crezi ca ai avea daca cineva ti-ar pune intrebari asemanatoare cu cele de mai jos?

1.Sunteti pentru relativizarea trasmiterii ambiguitatii la distanta ca un act de traire si nu ca un fenomen parametric exhaustiv?

2. De ce crezi ca inexistenta brusca a realului poate provoca implozia asimetrica a voluptatii luxului la antipozi?

3. De ce credeti ca exagerarile compensatorii au efect doar daca hiperbaturile sunt trimise in abis si empatiile sunt abuzive?

4. Datorita carui fapt forma endoclastica a nedimensionalului impreuna cu murmurul irezistibil si metacoronarii pot declansa penetrarile inca nedislocate ale semioticii docriniene si pot duce la aflarea in cele din urma a pluraritatii deconectante?

Ultima mi se pare cea mai tare. Ce sa mai zic felicitari celui care le-a inventat, nu stiu car de mult s-a gandit la ele sau ce a fost in mintea lui cand le-a inventat, dar clar are foarte multa, hmm sa-i zicem imaginatie. Si de asemenea e de apreciat efortul lui Viorel Gaita. Eu una nu cred ca as putea retine asemenea intrebarii.

Si daca sunteti curiosi cum au reactionat oamenii la intrebarile de mai sus... urmarati urmatorul material.