anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce cind lipsesc in cite o zi de la programul de sport hircioaga se culca in alta camera?

Răspuns Câştigător
auran
| auran a răspuns:

Vrea sa vada daca faci fata "stresului", sau poate ai alt miros decat cel de harciog...

5 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

O fi suparata pe tine. Cand vii din padure, te uiti sub pat sau in sifonier?thinking

| Bacemi a răspuns:

Probabil nu mai e multumita de tine. Te-a angajat ca antrenor personal pentru ca aveai un renume si avea asteptari de la tine. Cel mai probabil iti va desface contractul de munca pe o perioada nedeterminata daca dai dovada in continuare de lipsa de seriozitate.

| remus a răspuns:

Nu mai recidiva de la programul de sport, fii activ, perseverent si nu precupeti nici un efort spre binele tau si a intregi natiuni!

| roxanac a răspuns:

Am doua ipoteze.
Prima: harcioaga vrea sa fie in forma, poate vrea sa slabeasca, poate vrea sa se mentina, si are nevoie de harciog sa-i fie alaturi poate pentru ca o stimuleaza, poate ca o motiveaza.
A doua: harciogul poate nu mai e in forma ca alta data, poate nu mai performeaza la randament optim, si harcioaga vrea sa remedieze acel lucru. Plus ca-i prinde si ei putin sport.
Pentru ambele ipoteze harcioaga se supara cand tu nu o asculti si te pedepseste. Ea protesteaza. Crede ca in felul acesta trage un semnal de alarma care te va face sa realizezi ca nu este bine sa lipsesti de la sport. Te priveaza de prezenta ei tandra, sublima, catifelata si iubareata.
Harcioaga crede ca si in primul si in al doilea caz harciogul are de castigat, ba mai mult, ea va fi tare mandra de harciogul ei gata oricand de o harcioganeala pe cinste.
happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Flav am omis dar cred ca n-o voi mai face.

Întrebări similare