| Didy a întrebat:

De ce credeti ca cei de pe TPU au pus obtiunea de a acorda fundite? App dau si eu una la cele mai bestiale raspunsuri!

Răspuns Câştigător
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Ştii povestea cu morcovul atârnat în faţa măgarului ca să-l păcăleşti să meargă înainte? De ce crezi că fundiţa e portocalie?

10 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Ca sa premieze cele mai bestiale raspunsuri.

| bblock69 a răspuns:

De plictiseala laughing

| BuLLetBtwin a răspuns:

Fundita este un fel de premiu pentru cel mai folositor raspuns.

| romanionu a răspuns:

Din acelasi motiv pe care il vei face si tu cu cel mai bun raspuns.
Daca nu erau funditele nu o puteai da celui mai bun raspuns
Cum tu poti da fundita pentru raspunsul bestial asa au considerat ca ar trebui sa poata da toti pentru raspunsul bestial intrebarilor lor.

| adi4ever a răspuns:

Au pus obtiunea de a se acorda ca sa ne certam ca chiorii pentru o fundita sunt multi care la sfarsitul intrebarii pun: imi dai fundita? cred ca unii daca nu primesc fundita nu dorm noaptea sau cred ca pentru o fundita ar face foamea asta e adevarul...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a arata utilizatorul care raspuns i-a fost mai folositorbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a`i multumi in vre`un fel celui care l-a ajutathappy. Un fel de multumesc, un fel de premiuhappy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum adica? Ptr tine nu inseamna nimic? Ptr mine sint totul.Ptr ele traiesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand adresezi o intrebare, astepti raspunsul/raspunsurile care sa te multumeasca. Daca consideri ca unul le intrece pe toate si este aproximativ(daca nu exact) ceea ce cautai tu, incurajezi persoana respectiv acordandu-i acea funda(100 de puncte), iar celorlalte le poti da folositor, intelgent...depinde cum apreciezi raspunsul.

| byanka14 a răspuns:

Pentru a le arata cat de tocilari sunt!