Pentru ca acum esti "cul" doar daca esti ateu,te imbraci in roz, iti bagi veioze in c*r si dusul in pasarica! aaa si sa nu uitam de saracile animale, unii in loc sa faca povesti gen,'ursul pacalit de vulpe', mai nou intra pe TPU si fac povesti gen 'pisica violata de Vasile'!
E o diferenta intre trolling si prostie...dar cu cine te certi?
si siteul asta s-a umplut de prosti...
Nu e vorba de modă... e mișto să faci mișto de seriozitate. +că mai mult de 3 trolli adevărați nu știu (mă includ și pe mine:P) + că ajunsăsem pe fb și m-au luat în serios vreo 400 de persoane. Aici te simți mândru că faci așa ceva. http://i.imgur.com/HuB62.jpg
Aaaa. Prin trolling finuț îți arăți superioritatea față de alții.
P.s. Și maicămea face trolling cu mine fară nici măcar să cunoască cuvântul. Ce să zic... e genetic.
Iar intrebarea dumneavoastra pentru boboci este?
Șasă hamstări frumoș'!
Troll e ala care are vrajeala in... si face misto. Spre exemplu e din lipsa de ocupatie treaba asta si din faptul ca dupa ce faci cacareata aia, ai un sentiment de ala de batarflais in stomasiel...
http://www.facebook.com/....../photo.php
Pai, nici macar nu e la moda, dar toti no-liferii de pe TPU au auzit de cuvantul troll si au crezut ca inseamna, a fii prost, ceea ce stiau cel mai bine.
Am pus întrebarea asta pentru că m-am săturat să văd întrebări de p*lă la mai toate categoriile,puse de kinderi plictisiţi sau cu prea mult timp liber în mâini.Şi mă întrebam,de ce e aşa mişto să o freci troll,când tu nu ai nici cea mai vagă idee şi eşti foarte departe de denumirea de troll...Şi da, în concluzie, it's a thin line between trolling and stupidity.
Ca sa faci trolling implica un anumit grad de inteligenta.Majoritatea jucariilor astora care fac pe troll-ii, nu sunt decat niste aiuriti cu prea mult timp liber.
Poate in TPU se va face categoria trolling peste cateva saptamani, mie mi se pare o tampenie asta.
Întotdeauna a fost la modă să fi troll, dar este o graniță subțire între a fi troll și a fi prost.
lovemario15 întreabă:
LisaJulie întreabă: