Ai dreptate! Nu ma pun eu cu astia plini de bani. Mai torn niste spirt medicinal in masinuta mea second-hand, si bag cateva ture prin spatele blocului, sa moara vecinii de ciuda
Mda. Succes.
Nesimţit rău de tot -_-
D-abia aştept să văd că vine un poliţist să-i ia maşina de-acolo sau să vină un aurolac cu bâta şi să dea în maşină până se sparge. ಠ_ಠ
*hai să fac abuz de moaca aia:
ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ
ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ *
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc ca ia terminat cu moaca ai tampita! Si robotelul iti multumeste in avans ca ai terminat!
Ai picat cu brio! Neeeext.
Nesimţit, nesimţit *până mâine dimineaţă*, nesimţit.
Ăla nu are nici 7 ani (vorba: 7 ani de-acasă.)-_-
Astia chiar isi bat joc. Pe unde dracului sa mai trec cu SH-ul meu prapadit, ca sunt om si eu?
Nu inteleg, vad unu prost care si-a decorat caruta si parcheaza pe marginea strazii
.
Asta inseamna ca ai un simt al umorului extrem de dezvoltat. Imi pare rau ca ti-am pus mintea la munca. Data viitoare vrei sa postez ceva macabru? Poate te prinzi, si dai un raspuns mai amuzant
Pai da simtul umorului chiar il am dezvoltat, dar ce am scris in raspuns chiar asta am vazut.
LisaJulie întreabă: