anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce isi parcheaza masina aiurea, astia bogati? Miliardarul asta este chiar nesimtit, nu-i asa?
http://fun.regielive.ro/imagini/betivi/masina-mea-5307.h tml

13 răspunsuri:
| Criiiiiiiis a răspuns:

Are Audi Q7, ce vrei?

| anonim_4396 explică (pentru Criiiiiiiis):

Ai dreptate! Nu ma pun eu cu astia plini de bani. Mai torn niste spirt medicinal in masinuta mea second-hand, si bag cateva ture prin spatele blocului, sa moara vecinii de ciuda laughing

| Criiiiiiiis a răspuns (pentru anonim_4396):

Mda. Succes.

| MâţulMov a răspuns:

Mda...ar trebui sa fie pusa o lege straight face

| blueangel99 a răspuns:

Nesimţit rău de tot -_-
D-abia aştept să văd că vine un poliţist să-i ia maşina de-acolo sau să vină un aurolac cu bâta şi să dea în maşină până se sparge. ಠ_ಠ

*hai să fac abuz de moaca aia:
ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ
ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ *
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc ca ia terminat cu moaca ai tampita! Si robotelul iti multumeste in avans ca ai terminat!

| anonim_4396 explică (pentru blueangel99):

Ai picat cu brio! Neeeext.

| CastraveteMurat a răspuns:

Nesimtit de nesimtit! uite la el cata lipsa de respect! NESIMTITU!

| blueangel99 a răspuns (pentru CastraveteMurat):

Nesimţit, nesimţit *până mâine dimineaţă*, nesimţit.
Ăla nu are nici 7 ani (vorba: 7 ani de-acasă.)-_-

| ady123 a răspuns:

Bogatan nesimtitlaughing

| anonim_4396 explică (pentru ady123):

Astia chiar isi bat joc. Pe unde dracului sa mai trec cu SH-ul meu prapadit, ca sunt om si eu? laughing

| ᎦʉɮȤҿℜθ a răspuns:

Nu inteleg, vad unu prost care si-a decorat caruta si parcheaza pe marginea strazii straight face.

| anonim_4396 explică (pentru ᎦʉɮȤҿℜθ):

Asta inseamna ca ai un simt al umorului extrem de dezvoltat. Imi pare rau ca ti-am pus mintea la munca. Data viitoare vrei sa postez ceva macabru? Poate te prinzi, si dai un raspuns mai amuzantwinking

| ᎦʉɮȤҿℜθ a răspuns:

Pai da simtul umorului chiar il am dezvoltat, dar ce am scris in raspuns chiar asta am vazut.