S-a ținut de budă când a fost născută prin anus. I-a căzut capul în budă și s-a dus pe țeavă și corpul ei s-a lipit de budă, și așa a rămas! Oricum părinții ei au fost de acord că e mai frumoasă așa decât cu fața ei normală. Și noi la fel, nu?
Baftă
>:p
Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!![]()
![]()
nici nu foloseam majuscule
A fost conceputa la eprubeta si in loc de mancare i s-a dat dero si in loc de apa cocolino...si s-a potrivit mai bine ca buda in baie...la mine
Deși întrebarea e veche, trebuie să răspund...
Dacă nu ar fi ea, noi unde ne-am mai căca?
Pentru ca masa o mirosit cacatu lui Justin biberon si o pedepsit-o D-zeu c-o fost rea
Oh, te rog! Poti mai mult de atat. Haide! Buda? E prea putin.
Si raspunsul e: asa mama=asa fiica=asa iubit (adica JB)
Oh, te rog! Sigur poti mai mult. Raspunsul : asa mama asa fiica asa iubit. App era si o legenda vrei sa ti-o zic? Bine, Bine nu ma mai ruga atat : Era o zi de joi. LadyJ a plecat singura de acasa, la ora 22:00. A ajuns la un balci si anume "Balciul, caca-te pana ajungi sa il mananci". LadyJ: -Vai ce interesant trebuie sa fie! Sa ma alatur si eu cacaciosilor astora. zise ea foarte foarte fascinata. Merge pana in dreptul unei bude. Intreaba ea : - E cineva acolo?
O voce subtire zice: -Puneti pofta in cui! Nu -ti dau si tie.
LadyJ deschide usa : -Vai ce frumos eeeeee... (era Jb). Ea lesina. Merge cativa pasi in spate, se impiedica de un pietroi si pica cu mutra intr-o buda. Vine JB. Frumoasa mea, asta se intampla cand nu ma lasi sa imi savurez cacatu in pace. Ei, copii... de atunci LadyJ are fata de buda. The end
LisaJulie întreabă: