Nu neapărat metiniștii, ci și alți jucători de chestii asemănătoare. Știi de ce mi se par fraieri? Pentru că
- își irosesc viața, transformând-o în una virtuală
- vor să ajungă cât mai sus... într-un banal joc!
- bagă bani reali și devin dependenți, joacă nopțile și zilele fără oprire.
- sunt inculți, deoarece ei nu mai știu altceva decât jocuri, jocuri.
Lămurită?
Draga mea...Ai vazut cum reactioneaza un metinist cand pateste ceva in joc? De aia sunt prosti si disperati.Stau cate 10 ore pe jocu ala si se dau si ei gameri.
DA.
Ești proastă!
Nu îmi pasă de ce vrei tu! Fac ce vreau eu, acum du-te plângând la mami!
Până a acum, metiniștii nu mi se păreau fraieri.Dar acum când aflu că și tu joci, sunteți fraieri.
Hai spune ce jocuri mai joci, să văd pe cine mai consider fraieri.
P.S: Nu ştiu ce raspuns consideri tu de fiţă... da şi asta e de fiţă ca să`ţi fac în ciudă.
Viezure...A "juca" in dex apare asa :. A-și petrece timpul amuzându-se cu diferite jocuri sau jucării; a se distra. Poate pentru unii metinul e o placere, nu disperare ca sa stea ore intregi pe acel joc.
Si pentru alti useri...fiecare joaca si pierde tipul cum vrea.
Nu mi se par prosti, ii mai judec de multe ori pentru ca's obsedati de jocu ala. Si app : si eu am jucat metin2, cabal, cs, mai multe si am 15 ani si mi se rupe de ce zic restul
Eu.joc.mtfrz.o.ora.dimineata.pe.la.8.ca.dupa.ies.pe.afara.si.seara.3ore.la.1.cand.vin
Eu sunt metinist si am lvl 92 si stau 1 ora pe zi.
FericitaSiTrista tu esti proasta ca te bagi in seama deci Misa nu are nicio vina
Nu e nici o problema cu metinisti, doar ca unii sunt cam fanatici.Si eu joc metin si am lv 39 sunt warr pe mental![]()
Eu n-am nimic cu metinisti doar cu manelisti!
P.S: puteai sa-mi scrii corect numele.
P.S2 : Acum tu n-ai pus o intrebare cu,, fite''?
Vrei sa fii bagata in seama, nu?
Metin 2 e un joc de rahat in general grafica de **** si stai si ca boul cu orele pe el degeaba
LisaJulie întreabă: