anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

crying broken heart De ce nu ma suporta nimeni pe TPU? crying De ce ma tot faceti fraiera si proasta? cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingsad (cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

Răspuns Câştigător
| AddaXD a răspuns:

Heii. Eu nu te-am facut happy

Parerea mea este ca nu ar trebui sa te judece asa. Indiferent ce intrebare pui [ poate ei stiu, dar tu nu ] nu ar trebui sa rada de tine pentru ca site-ul asta a fost facut ca sa ne ajutam unii pe altii.

Nu te simtii prost din cauza lor pentru ca asa mai sunt unele persoane in ziua de azi. Nu sunt toti asa happy:*

34 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

@NyanCatPleacaDePeTPU si daca esti atat de tare de ce ai mai pus intrebarea asta stupida? Nu ai ce face?

| Bogdanux a răspuns:

Nici macar nu stiu cand ai aparut si deja vad ca pleci.

*surprised face*

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Who the hell are you?

| lalalalallll a răspuns:

Frath, daca n-am ce face...normal ca pun niste intrebari, da' cui nu-i convine lasatzima in pace! PufarinaXD ma intelege.e super de treaba, nu ca voi! de fapt, mai sunt raspunsuri care nu ma deranjeaza.eu nu-i plac pe cei care se i-au de mine...happy

Chihote ma chinuie ingrozitor de mult! Nu mai stiu ce sa fac! Am zis in gura mare ca imi placea Onew(cand ma chema ILoveOnew)si acum a facut un comic ingrozitor de jignitor si pe deasupra a mai bagat-o si pe sora mea! O facea ret*rda, si cica eu am pus o intrebare: ''Cui ii place SHINee? Nu stiu ce, ca mie imi place onew si as vrea sa il ling in gaoza.''Nu mai suport, ma doare sufletul! Help meee!

Nimeni nu ma intzelegeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

| Șâret a răspuns:

Că-ți iese un curcubeu pe c*r.

| SaintJimmy a răspuns:

Apasă pe "Logout" și toate problemele vor lua sfârșit.

| SuperNovaaaaa a răspuns:

Chihote si-a cerut scuze, nu mai dramatiza ca nu ne emotionezistraight face

| AnneBre a răspuns:

Http://www.tpu.ro/......-unghiile/
dupa ce pui intrebarea asta prosteasca intrebi de ce nu te suporta nimeni?:|

| AnneBre a răspuns:

@NyanCatPleacaDePeTPU
crezi ca vei impresiona pe cineva cu numele tau?straight face

| Isabelamaria21 a răspuns:

Eu nu te-am facut!

De ce nu ii raportezi?

| BiaSiAtat a răspuns:

Eu nu am nimic cu tine! Peace

| KoKo56 a răspuns:

Cum indrasnesc?!

Trebuiau sa te faca si idioata :->

| Dollicious a răspuns:

Du-te culca`te

| nopenopenopenoope a răspuns:

Eu nu te-am facut...
waiting

| mona a răspuns:

Poate ca esti...sorry!

| PedoBearxD a răspuns:

Because you are a freakin cat with a poptart body, shitting rainbows. You are on crack!

| ElShaarawy a răspuns:

laughing voi nu v-ati prins laughing? intrebarea este la T/A ea isi bate joc de noi.

| ElShaarawy a răspuns:

Ai dramatizat prea tare cu intrebarea astea.Esti proasta.Deasta toti nu vor sa vorbesca cu tine.

| BurnInHellSucker a răspuns:

Cand un om iti zice ca esti beat ii dai in cap, cand doi oameni iti zic le dai amandurora, dar cand toti iti zic te duci si te culci.

| GlontulAreMereuDreptate a răspuns:

De conversatie.

Ciudat`ooooooooo

| LonelyLoner92 a răspuns:

Burn Bitch!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu eu te-am facut...mă-ta te-a fătat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasa pe unui.Aici ne ajutam nu ne insultam. Ignorai. Daca ii ignori o sa inceteza findca le vei rani ego imens.Doar e sa traiasca altu nu.

Răspuns utilizator avertizat
| thelordoftime a răspuns:

Eu unul nu te-am facut asa m-am inregistrat de 2 zile si nu am mai dat de tine Deci nu te-am facut proasta (dar stai sa te cunosc)