anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

crying broken heart De ce nu ma suporta nimeni pe TPU? crying De ce ma tot faceti fraiera si proasta? cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingsad (cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

Răspuns Câştigător
| AddaXD a răspuns:

Heii. Eu nu te-am facut happy

Parerea mea este ca nu ar trebui sa te judece asa. Indiferent ce intrebare pui [ poate ei stiu, dar tu nu ] nu ar trebui sa rada de tine pentru ca site-ul asta a fost facut ca sa ne ajutam unii pe altii.

Nu te simtii prost din cauza lor pentru ca asa mai sunt unele persoane in ziua de azi. Nu sunt toti asa happy:*

34 răspunsuri:
| ɮʟօռɖɖα a răspuns:

Ca asa esti. laughing Loll. pui niste intrebari. fara sens!straight face Trezestete fatoo!

| MrCaracter a răspuns:

Si uite asa romanii isi arata arama pe fata!
Ce raspunsuri i ati dat pana acum? Dc nu incercati sa ii explicati si sa o ajutati? Asta e caracterul nostru,a romanilor? Pai atunci au dreptate cu totii ca suntem TIGANII,ne comportam mai rau ca ei!
Demonstati fratilor ca suntem altfel decum ne arata altii cu degetul!
NyanCat nu te cunosc dar as dori sa te am in lista prietenilor!
Nu ai sa ma deranjezi cu intrebarile tale ci din contra am sa incerc sa iti raspun la toate!
Scuza persoanele de sub mine,o parte inca sunt la gradinita, cealalta jumatate au uitat de bun simt, am remarcat doar 2 raspunsuri de bun simt si le multumesc!
Nu esti asa cum spui tu, multi te eticheteaza asa datorita frustarilor lor de acasa si incearca sa se razbune pe cineva!

| Zoom_9650 a răspuns:

Eu nu team facutbig grin

| ingeras_9415 a răspuns:

Pentru ca nu te cunosk

| Alexandra_6566 a răspuns:

Urat din partea lor.oh go on dar, nu trebuie sa pui la suflet de spun unii.happy