Ca să aibă croitorii, producătorii de țesături și creatorii de modă de pe cine scoate banii dar și pentru a ne proteja de intememerii. Dacă vrei să umblii dezbrăcat încearcă un club de nud(eu aș prefera nudistele...
)
Pentru ca ar fi destul de stupid plus pentru ca daca este in public incalca anumite drepturi a celor din jur.
Pentru ca tot felul de tampiti, idioti, cretini, ar veni la tine si ti-ar baga o chestie in tine.Adica toata lumea ar face sex cu toata lumea.Mai ales ca corpurile de batrani sunt dezgustatoare si nu ai vrea sa vezi pieptul unei babe.
Prin "a umbla" banuiesc ca te referi la modul permanent. Experimenteaza vreo 2 saptamani si spune-ne si noua concluzia.
E frig.
Si vara nu o fac nu pentru ca nu as vrea, dar ajung in haina de forta dupa.
Poi dacă ar umbla toată lumea ai fi si tu printre ei... Dacă ți-ar vedea "mostenirea" femeile ar veni toate pe tine iar bărbații ar fi super gelosi si ar fi singuri toată viața.Ai înnebunit? Vrei sa strici ciclul naturii?
Ca să nu ajungă la nebuni.
Să recunoaştem, cu toţii vrem sa avem o viaţă normală.
Pentru ca nimeni nu ar mai iesi pe strada.Toti s-au obisnuit cu haine, daca dintr-o data nimeni nu ar mai avea haine, nimeni nu ar mai iesi pe strada de rusine.Si daca nu mai iese nimeni pe strada atunci nimeni nu va mai avea nimic de mancare pentru ca nimeni nu ar fi ajuns la magazin,si apoi nimeni nu va mai avea nici apa,nici caldura, nici curent si pana la urma nici casa pentru ca nu au mai mers la munca si nu au mai primit bani, si daca nu mai au casa si nici apa, vor muri de sete si cum e iarna, vor si ingheta.Deci,nu umbla lumea dezbracata pe strada pentru ca toti ar muri.
Ca sa iti inghete trebuie sa ai ce sa iti inghete.
Ca sa nu arate lumii cat au investit dea lungul vietii in colesterol si cata energie au economisit stand in fata televizorului
)))
Pentru ca nu scrii corect, iar mama mi-a spus sa nu comunic cu specimene cu gramatica proasta
) :d
Stiu... ca erai ironic. chiar de aia ti-am dat acest raspuns. :p
Fiindca asa il onoram cinstim preamarim si slujim pe Kintzi (pustnicul din Muntele Apuseni cu aur in gura).Te-am lamurit scumpi? Oricum! Iti urez bafta iubito:*:*:*:*.
LisaJulie întreabă: