Cafeaua este un energizant necesar în anumite situaţii. Femeilor le este necesară deoarece le produce o uşoară ridicare a tensiunii arteriale, de regulă acestea având-o uşor coborâtă.
La un momentdat se spunea că e utilă şi în prevenirea anumitor tipuri de cancer.
Pentru a fi in pas cu moda, o tigara, o cafea= un ciu mai mult in propriul sicriu.
Miroase bine, are gust bun, e un stimulent si e sanatoasa, fiind un antioxidant natural ajuta la regenerarea celulelor in organism si pastrarea tineretii si vitalitatii. Asta pentru cei sanatosi, cei bolnavi cu inima n-au voie, iar cel mai sanatos e in doze mici, si fara tigara. In cantitati mari si folosita abuziv genereaza dependenta si creeaza dezechilibre in organism - probleme de somn, senzatie de oboseala si altele.
Cafea = energie. Eu nu beau cafea de obicei, dar daca cineva bea langa mine, o ceasca va fi intotdeauna binevenita. Unii beau cafea pentru ca nu pot sta fara ea, altii pentru ca si'au facut un obicei din asta iar altii pur si simplu de placere. Si plus ca e gustoasa.
Deoarece este buna, fara cafea nu as putea sa imi continui activitatea am incercat sa nu mai beau dar nu a mers, pe zi beau 4 cesti de expreso care are um gust superb si chiar nu pot renunta.
LisaJulie întreabă: