| PrieteniiŞtiuDeCe a întrebat:

De ce t/a a devenit o sectiune de gay/lesby? Daca cineva zice ca face "pipi" verde apare alt topic :fac pipi rosu. Deodata toate "panaramele"se cred superstaruri cine dracu e sunca cine dracu e ioana cine dracu e ilovejustinbieber? Macar sa-si faca singuri o reputatie...Era un rahat de topic:cine mi-a mancat sarmalele.Doamne fereste. piscotu' cine era? nimeni acum si-a facut o reputatie si e printe cei mai tari din t/a dar dracii astia ca altfel nu le pot spune se baga in seama ca p...la. rusine.

11 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Numai prietenii stiu de ce

| LoL a răspuns:

A? tu de unde ai mai aparut?

| LoL a răspuns:

Dc pana la explicatia lui PrieteniiStiuDeCe toata lumea are cate un stupid?

| PastilăBă a răspuns:

Tipule...îţi spun sincer
Îţi trebuie un pshihiatru!

| EVERYBODY a răspuns:

Bergenbiar...

Why so serious? Life is beautiful, enjoy it!

| bombănucleară a răspuns:

Te-a f***t cineva in c*r de aici sa zici ca-s numai gay aici?

| Bizzareq1 a răspuns:

Mă,omule.vezi-ți tu de treaba ta

| Insomnii a răspuns:

Tu de unde doamne iarta-ma ai mai iesit? (nu pot sa injur ca ma suspendeaza ) ce te freaca pe tine la cap chestia asta? vezi-ti de treaba ta si nu-ti mai baga nasu unde nu-ti fierbe oala.Si ce treaba ai tu cu PISCOTU, Sunca sau ioana(aia cu jb nu ma int poti sa te speli cu ea pe cap)? ti-au facut vreo ceva? du-te la alta categorie daca nu-ti convine aici si daca nu ai observat cumva ca aici e T/A-ul deci zitto! ai inteles baietas?

| ๓ยเ a răspuns:

1.CE FUCK AI CU MINE?
2. dupa cum vezi,da, sunt prieten cu pisciotu, deci ce am scris mai sus inlocuieste mine cu piscotu

| mAtaaIsAPiTziFrOmDaaClubb a răspuns:

Si daca intrebarea era aia cu gay ce rost mai avea sa scrii prostiile alea far nici un sens?
iti zic eu de ce...ca esti "destept"

| PrieteniiŞtiuDeCe explică:

Din potriva am zis ca nu am nimic cu piscotu ci ca il respect ca a devenit asa popular am zis ce dracu sunt cu atatia gay...

Întrebări similare