Pentru că dacă promiti fundă aşa ai şanse mai mari să răspundă mai multă lume la intrebare si să primesti răspunsuri utile.
COnsider ca funda asta trebuie data mereu raspunsului cel mai bun, nu sa zici DAU FUNDA, ca o momeala. E ca si cum ai zice la o benzinarie : AVEM BENZINA...
Corect, trebuie dată răspunsului cel mai bun dar dacă altii vor să zică "dau fundă" cu ce te deranjează pe tine?
Nu ma deranjeaza dar e inutil
Păstrează pentru tine!
Da nu te-am obligat eu sa intri sa facem chat aici da? Poti sa ignori intrebarea, sau vrei si tu FUNDA?
Nu vreau nicio fundă
Doamne ma cert cu o copila de 13 ani, care macar scrie corect gramatical din ce-am vazut, pentru asta merita un anumit respect la ce agramati sunt pe site-ul asta
FUNDA pentru ca scrii corect gramatical la 13 ani, asta e bine!
De unde stii tu ca am 13 ani?
OARE din intrebarea " Buna TPU. Unde sa-mi fac ziua in Craiova? PS : Fac 13. "?
Aaa, da! Ok. Oricum, multumesc frumos pentru fundă
Nu toti dau funda...
*se roaga in sinea ei sa inceapa un scandal ca la celelalte intrebari*
Nu toata lumea da funda!
Eu uneori nu dau!
Ce amuzant
Doamne, sunt mii de intrebari de pus
Te-ai gasit acum de constatari
Du-te la alta categorie
Daca nu ai intrebari de pus poti sa pui ceva de genul "Romania e Basarabia "?
Macar ne mai distram
Pentru ca daca promiti funda ai sanse mai mari sa primesti raspunsuri utile. Ce sa-i faci, omul pana nu primeste, nu da... Si apropo, ce e cu tendinta asta de a atribui oricarui lucru negativ adjectivul GAY?
Trebuie sa scrie '' dau funda '', ca sa-i raspunda cineva la intrebare, ca altfel nu-i raspunde nimeni daca nu vede ca nu a scris '' dau funda '', intelegi?