| GhostStar a întrebat:

De fiecare data cand moare un mare artist la radio se aud numai melodiile lui asa ca: Doamne fa-l pe justin bieber nemuritor

11 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

Asa fac posturile de radio, incep sa pupe undeva melodiile artistului respectiv, si asta pentru ca a murit, ca asa nu le-ar fi bagat pentru ca sunt "antice".La fel si cu unele persoane: moare un artist, toata lumea ii asculta piesele.(un exemplu ar fi cazul MJ).Mi se pare pur si simplu patetic.

| PotcaPădurii a răspuns:

M-ai facut sa realizez ca Alice Cooper o sa moara si el candva(in cel mai indepartat viitor posibil sper) crying. Partea buna e ca o sa-l aud mereu la radio...Dar sunt prea multe parti proaste...Asa ca, Nenea Cooper, daca mori, te strang de gat si te omor si mai tare, ai inteles?(P.S.big grinaca nu are logica ce am scris, e din cauza ca sunt racita, ma doare capul, dar na, tot pe TUP stau)

| AlinaaAli a răspuns:

Am si eu o nelamurire, de ce daca nu va place Justin asta nu terminati odata cu el si nu il mai pomeniti atata!
Atunci cand cineva pune intrebari despre el sau vb frumos, toata lumea injura, dar cand vine cineva si zice ceva de rau, sare toata lumea sa critice! terminati odata cu Justin asta, pentru ca asa ii incurajati si pe trolli sa puna in continuare intrebari cu si despre el!
Deja mi s-a acrit de omu' asta, pe bune, tot TPU-ul e plin de Justin!

| CautNume a răspuns:

Eu stiam asta cu Fuego, dar ma rog...

| GhostStar explică:

Corectez:macar pana mor eu

| Sellak a răspuns:

Dar, cine a zis ca Gastin Bibăr este un mare artist...

| NevăstuicăxD a răspuns:

Wait...what? Tu tocmai l-ai făcut pe gaistin mare artist? o.o

| 2810 a răspuns:

Nu cred că pe Rock FM ar da o melodie de a lui după ce ar murii, so...

| GhostStar explică (pentru 2810):

Eu zic de kissfm ca pe ala il ascult

| 2810 a răspuns (pentru GhostStar):

Au mai dat melodii hidoase by Justin Făcăleţ?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dude, dar daca-l face nemuritor, o sa-l auzi toata viata, dar totusi n-o sa-l mai auzi in The Afterlife.So, eternal win!

Întrebări similare