| Leon a întrebat:

De 'mic copil' mi-a placut sa omor ciorile cu prastia. Voi ce faceati cu prastia?

12 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Ocheam bucile la fete!
bine, ca imi invineteau ochii dupa ...asta e alta poveste!

| Bastet a răspuns:

Catapultam stupizi catre lumea neatinsa a "Raportatorilor" (specie foarte periculoasa).se pare ca acum se intorc si aduc si nefolositori in lumea "T/A"...

i did it guys...im sorry

| irina20 a răspuns:

Spargeam geamuri...

| ExistaMosCraciun a răspuns:

@Leon, cum ii zicea la prostia aia, care se folosea cu "invizoace" ( parca asa le zicea), facute din bucatele de sarma moale? Eu din aia aveam, trageam in gol, for fun.

| theorizer a răspuns:

Incingeam lupte cu bucatele de hartie. ca sef al clasei am fost intrebat ce-i cu hartiile alea pe jos, eu: n-am vazut, nu stiu. dar ceilalti cedeaza si se predau. ai mai vazut asa ceva, un sef de calasa turnat de colegi? waiting

| Astaeparereamea a răspuns:

Pe luamea cealalta o sa fi un cioroi de toata frumusetea

| Leon explică:

Pfffuuu, nu imi aduc aminte nici eu Nyx...sad

| dordel_2176 a răspuns:

Eu am fost mai sarac si nu mi-am permis

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Nyx angliţă/angliţar,nu?! ^.^ ouuu da super şi eu mă "răzbunam" pe fratele meu,iar el pe mine. hihihi, dar nu ne trăgem în ochi, ci la picioare! laughing

| thefighter1 a răspuns:

Spargeam geamurile vecinilor si autobuzelor, omoram pescarusi, ciori, dadeam dupa pisici, caini, etc laughing
PS: cred ca autobuzele sunt dusmanii copiilor (trageam cu prastia cu pietre, pungi cu apa, tuberman cu struguri, vopsea) laughing

| mihaibr11 a răspuns:

Spargeam geamuri la vecini

| allgamemuziq a răspuns:

Ciudata intrebarerolling on the floor eu le dadeam la fete in fund laughing cate palme imi mai loam vai va... si mai dadeam dupa avioanebig grin