| pinguinuVerde a întrebat:

De unde ai aflat de TPU?

Răspuns Câştigător
| Digital112 a răspuns:

Trebuia sa-mi faca cineva tema nu?

19 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Raluca27 a răspuns:

Foarte tare interebarea! De TPU am aflat de la o prietena care mi-a aratat situ si mi s-a parut intr-un fel fascinant ca pui intrebari, raspunzi, primesti funde :d am aflat de la o prietena tu?

| Sconcsiş a răspuns:

Scriam tot felul de shits pe google şi mă dădea la întrebari de pe TPU. Am cercetat puţin site-ul şi mi s-a părut bazat, aşa că mi-am făcut cont.

| Yep a răspuns:

De la bunica-meu.
M-a pus sa-i caut oferte de proteze si am dat peste site-ul asta.

De atunci...I love Bunicu :X

P.S:Nu i-am mai cautat proteza dup-aia.

| Arthur a răspuns:

El a aflat de mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De pe google... știu că am căutat un cod pentru un program...nu mai știu. Am tot văzut cuvântul "funda" și nu înțelegeam legătura dintre el și întrebare. Așa că l-am mai explorat și a ajuns site-ul pe care intru zilnic de câteva luni bune, mai precis din iulie 2010.

| Musique a răspuns:

laughing
Odată am căutat nişte hankuri pentru ceva joc,si na, am scris pe gogăl o întrebare, şi am dat de saitu' ăsta.Am stat cam 2 luni fară cont,dupa care -minune-am descoperit cum sa îmi fac şi eu cont. După ce contul era gata,pac,mi+am mai facut unul (mi+am uitat parola de la celalalt,si nici astazi nu îmi trece prin cap cun drecu era parola aia oh go on ).Am stat careva zila la celelanta categori,şi, din plictiseala am dat la T/A, în felul ăsta am rămas pe veci aici
*îi curge o lacrimă*

| JustMelavJustMe a răspuns:

Greseala...mea a fsost ca am scris tamepenii pe google sa vasd ce-mi da din lipsa de ocupatie si mi-a dat intrebari de pe TPU. mi s-a parut itereasant si i-am facut cont...That's the truth!

| Rapture a răspuns:

*Chuck Norris mode on*
El a aflat de mine.

*mode off*

| Narcis2007 a răspuns:

Am cautat multe chestii pe google si am gasit multe chestii folositoare pe TPU, pana la urma cautam ceva si am dat peste asta si am zis sa-mi fac cont si sa pun o intrebare si de atunci e unul din site-urile in care imi ingrop timpu...

| Cheloo20cmRecords a răspuns:

De la Hitler

| SaintJimmy a răspuns:

De la moșul ăla cu haine rupte și urâte, din stradă, ținea în mână un netbook și ocazional mai scotea ochii din ecran și întreba oamenii dacă vor să-i dea și lui un ban, iar oamenii se uitau ciudat la el.
I-am dat eu 10 bani, iar el a vrut să îmi dea o fundiță. Mi-a zis să intru pe TPU că mi-o dă acolo.
A fost un moment special.

| lunarwolf a răspuns:

Mi-a sclipit un beculet cand eram pe Buda. :d
Dintr-o data, literele 'TPU' mi-au aparut in minte si de-atunci...*ii da o lacrima*...m-am indragostit online.

| 3rdWW a răspuns:

Eram mica, proasta, cu mutra de nazist.
Cautam inimiori, stelulete si imbarligaturi pentru hi5.

Sunt pe TPU din vara lui 2009, dar am avut alt cont pana nu de mult.

Răspuns utilizator avertizat
| sabilopod a răspuns:

N-am aflat.

Apache
| Apache a răspuns:

Sincer...chiar nu mai stiu...
mi se pare ca am scris pe google, miley cyrus is dead ...si mi-a dat o intrebare pe TPU!
*dc nu ma mira...*

| Coryyyyy a răspuns:

De pe net tongue

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Era un bilet pe capacul de la WC pe care scria "Intra pe TPU.ro"
*adevar mode on*
Cautam ceva pe Google si am dat de o intrebare pe TPU si mi s-a parut interesant so...Here I am!big grin